NA PRENÁJOM SKLADOVÉ PRIESTORY 400 m2, KOŠICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
400.39 m²
prenájom - Sklady a haly
3,50 €/mes. + MEDIA A PREVÁDZKOVÉ SLUŽBY, +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

1612x zobrazená v zozname / 115x zobrazená detailne / 115x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom skladové priestory v Košiciach s výmerou 400 m2.

Charakteristiky priestorov:


- Výmera 400 m2
- Elektrina v sklade, bez vykurovania, bez nakladacej rampy.
- Ideálne pre skladovanie.
- Výborná dostupnosť a strategická poloha v Košiciach.
- Areál monitorovaný je strážený a monitorovaný.

Cena prenájmu:


3,50EUR/m2/mesiac bez DPH + prevádzkové služby 0,50EUR/m2/mesiac bez DPH. Namerané médiá (voda, elektrina, plyn) sú účtované podľa stavu merača.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť vytvoriť si ideálne pracovné prostredie pre váš podnik! Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre ďalšie informácie a záujem o obhliadku. JOZUE REALITY s.r.o. - Váš partner pre moderné podnikanie.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Košiciach - nad Jazerom

Inzerovaný sklad / halu v Košiciach - nad Jazerom v cene 4,- €/mes. je o 1.699 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Košiciach - nad Jazerom. Rozloha je o 1850 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Košiciach - nad Jazerom.

Podrobné informácie

Celková rozloha400.39 m²
Úžitková plocha400.39 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-155 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.