Nádherný 5 izbový RD so záhradou a 4x parkovaním, obec Tureň, Senec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Tureň
140 m²
625 m²
1
5
verejný vodovod
áno
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom - Novostavba
349.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11901x zobrazená v zozname / 346x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS A STAV DOMU:


Realitná kancelária House reality ponúka na predaj nádhernú, 10 ročnú tehlovú, slnečnú novostavbu 5 izbového rodinného domu s nepriechodnými izbami typu bungalov v príjemnom, tichom prostredí vzdialeného iba 4 km od samotného Senca. Nehnuteľnosť je situovaná na rovinatom pozemku o rozlohe 625 m2 s krásnou úžitkovou plochou rodinného domu cca 140 m2, zastavanou plochou 163 m2 a terasou 20 m2. Benefitom je záhradný domček o rozlohe 24 m2 - využiteľný buď ako náraďovňa, aktuálne využívaný aj ako herňa na hranie pre deti. Ďalším plusom je vlastné parkovanie pre 4 autá.
Dom je tehlový 44 cm, je kvalitne postavený pre potreby bývania aktuálnych majiteľov, strecha je z kvalitnej škridle s upraveným povrchom proti prípadným machom. Strop je z časti pochôdzny, kade vedie aj komín ako príprava k vlastnému krbu v obývanej spodnej časti domu. Dom má v centrálnej časti klimatizáciu, plus je tu zriadená predpríprava na alarm, samozrejmosťou je plynový kondenzačný kotol na kúrenie, ohrev vody. V dome je mestská voda, odpady idú do vlastnej vybudovanej čističky za domom, na pozemku je studňa so závlahovým automatickým systémom. Vstupná časť do dvora je na automatickú diaľkovú bránu pre spomínané 4 autá. Veľkou výhodou je aj to že dom je čiastočne zariadený, sú v ňom použité kvalitné materiály, originál na mieru vyrobené drevené skrine, kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra). Izby majú plávajúcu podlahu, výhodou sú aj 2 kúpeľne - vaňa, sprchovací kút, plastové kvalitné okná, vstupné dvere. V prípade záujmu využijete buď optické pripojenie na internet, alebo vzduchom, satelit.
Okolie domu krášli vybudovaná záhrada s príjemnou zeleňou ktorá poskytuje spokojné bývanie a súkromie. Blízkosť MHD je samozrejmosťou, v obci je vybudovaná škôlka ako aj škola pre deti. V prípade otázok, obhliadky ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na vás.

LOKALITA:


Ak hľadáte naozaj pokojné a kľudné bývanie na skok v blízkosti mesta Senec, tak ste trafili na správnu voľbu, pár metrov od domu stojí autobus smer Senec. Tureň bude v blízkej dobe prepojená s projektami Lužianky, Senec Gardens. V Senci máte obchody, služby, jazero pre relax, oddych, rybolov, blízko jazero Guláška.

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU V SUME 5000 euro.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Tureni

Inzerovaný rodinný dom v Tureni v cene 349.000,- € je o 21.162 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Tureni. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Tureni.

Pozícia realitnej ponuky

349.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
625 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
162.5 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
140 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Kontaktujte

Peter TÖKÖLY

Peter TÖKÖLY

Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421 903 936 860

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku625 m²
Zastavaná plocha162.5 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PT-995 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.