Nádherný viacúčelový areál v centre Turzovky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Turzovka
1470 m²
áno - 4 autá
áno
áno
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

36954x zobrazená v zozname / 1633x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Úžasná investícia i množstvo podnikateľských zámerov Vám ponúka tento úžasný a nápaditý, viacúčelový objekt, ktorý sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 874 m2 v centre mesta Turzovky a svojou polohou je vhodný na akékoľvek budúce využitie (dom sociálnych služieb, penzión, wellness centrum, obchodné a kancelárske priestory, školské zariadenie, rehabilitačné centrum, sídlo firmy a pod.), tiež sa dá rozdeliť na dva samostatne objekty vzhľadom k vlastným vchodom a schodištiam. Táto budova dáva šancu dobrým podnikateľským nápadom, tvorivosti, tiež možnosť uplatnenia vlastných vízií. Veľkou víziou by mohla byť rekonštrukcia na bytový dom s 8 samostatnými bytovými jednotkami a parkoviskom (projekt, vizualizácia už hotová).
Objekt disponuje vnútornou priestrannou garážou pre viacero aut. Nachádzajú sa tu miestnosti kancelárií, priestory bývalej kaviarne, s možnosťou vonkajšej terasy, priestranná posilňovňa, terasa, wellness, sauny (suchá a fínska) oddychová zóna, kancelárie, priestranná hala, sociálne zariadenia, šatne mužské a ženské, bývalé administratívne priestory. V suteréne budovy je umiestnený plavecký bazén s hĺbkou 180 m a rozmermi 4/11 m, vzduchotechnika. Vykurovanie s časti podlahové aj klasické plynové, obecná voda, kanalizácia, elektrina. Pri budove je možné parkovanie na pozemku 600 m2. Pri záujme je možné dokúpiť vedľajší pozemok na výstavbu novej bytovky..
Budova nemá energetický certifikát, ktorý na požiadanie bud. majiteľa vieme zariadiť.

Cena v RK.


kontakt: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, tel. ,

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha1470 m²
Statusaktívne
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno - 4 autá
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HM-431 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.