NADŠTANDARDNÝ 4 izbový rodinný dom v obľúbenej obci Hviezdoslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
119 m²
457 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
379.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2389x zobrazená v zozname / 202x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na predaj nadštandardný - 4 izbový samostatne stojaci, murovaný rodinný dom skolaudovaný v roku 2020.

Tento rodinný dom je moderná a štýlovo zariadená novostavba ktorá vás na prvý pohľad očarí svojou kvalitou a potenciálom. Zastavaná plocha domu predstavuje 119m2. Nachádza sa v tichej, slepej ulici v zástavbe rodinných domov v obľúbenej obci - Hviezdoslavov.

Dom sa nachádza na pozemku rovinatého charakteru s výmerou 457 m2. Na pozemku sa nachádzajú 3 parkovacie miesta s prístreškom, spevnené so zámkovou dlažbou. Celý pozemok je oplotený, z prednej strany je plot murovaný, s pozinkovanou kovovou bráničkou a elektrickou bránou.

Dispozícia:


závetrie, zádverie, chodba, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, samostatné WC, 3 samostatné nepriechodné izby, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, terasa.

VÝHODY:



Náročnejších poteší nadštandardné prevedenie domu v rámci ktorého tu nájdeme vysokoleštenú - ciachovanú dlažbu, klimatizáciu s filtráciou peľu a prachu vhodnú pre alergikov a plne vybavenú, na mieru vyrobenú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi značky Whirpool. Okná sú vybavené izolačným trojsklom a vonkajšími hliníkovými žalúziami s elektropohonom. Samozrejmosťou je kvalitný kamerový systém, alarm a automatická závlaha.
Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla napojeného na podlahové teplovodné kúrenie.
TÚV je zabezpečené elektrickým zásobníkovým ohrievačom vody v kombinácii s kotlom ÚK.
V obývacej izbe sa nachádza komín s možnosťou osadenia krbu alebo krbových kachlí.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete.


Predáva sa kompletne zariadený.

Lokalita:


Obec Hviezdoslavov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú obchodný reťazec BILLA, COOP Jednota, Lekáreň BENU, TETA drogéria, Pepco, ZOO shop, trafika, hobby obchod. Aktuálne v obci prebieha výstavba zdravotného strediska a supermarketu - budúca Obchodná Galéria Hviezdoslavov - projekt v realizácii, termín ukončenia v roku 2024.
V obci nájdete škôlky, základnú školu a poštu. Necelých 5km od obce sa nachádza mesto Šamorín s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Obec Hviezdoslavov sa nachádza autom približne 15km od Bratislavy s napojením na D4R7. Doprava je tu možná autobusová aj železničná.

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene!!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Strede

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421951.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

379.900,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
457 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
119 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²

Kontaktujte

Michaela Mezeiová

Michaela Mezeiová

hovorím po slovensky beszélek magyarul mluvim česky
+421951.. zobraziť +421951451591

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku457 m²
Zastavaná plocha119 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816595 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.