NADŠTANDARDNÝ 5-izbový rodinný dom pri X-BIONIC SPHERE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
Ulica.: Javorová
185 m²
304 m²
2
5
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
415.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4184x zobrazená v zozname / 205x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QI

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj krásny 5-izbový nadštandardný dvojposchodový dom (kolaudácia 2019) postavený v blízkosti centra mesta Šamorín na Javorovej ulici. Dom sa nachádza na pekne udržiavanom pozemku o výmere 304 m2 so všetkými inžinierskými sieťami (elektrika, kanalizácia, plyn, voda, internet). Udržiavaný pozemok má automatickú závlahu s vodou z vlastnej studne a parkovanie pre 4 autá.
Dom s celkovou rozlohou cca 200 m2 sa rozprestiera na dvoch podlažiach.
Interiér domu pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná chodba so samostatným WC, obývačka, jedáleň s modernou luxusnou kuchyňou, spálňa so šatníkom, veľká priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a wellness priestor s infra saunou, 5 miestnou vírivkou a fitness vybavením.
Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné priestranné izby so vstavanými šatníkmi, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC. Taktiež na poschodí je situovaná technická miestnosť s práčovňou a krytým balkónom.

Výhody :


❶ Priestranný dom ponúka dostatok priestoru pre celú rodinu.
❷ Wellness priestor poskytuje príjemné chvíle oddychu a relaxu.
❸ Krb v obývačke vytvára príjemnú atmosféru a teplo.
❹ Klimatizácia a podlahové kúrenie sú samozrejmosťou.
❺ Kompletné zariadenie s kvalitnými spotrebičmi.

❻ Voľný ihneď



STAV DOMU:
Dom je nadštandardne vybavený, ohrev vody je riešený plynovým kotlom, celý dom má podlahové kúrenie. V dome sú použité nadštandardné materiály a technológie, klimatizácia, alarm, video vrátnik, vysokorýchlostný káblový internet, TV od T-com, posuvná brána na diaľkové ovládanie, kuchynská linka s vysokým leskom vo farbe biela a capuccino, vybavená vstavanými spotrebičmi a nábytkom.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v peknej lokalite rodinných domov v tesnej blízkosti centra mesta Šamorín s kompletnou občianskou vybavenosťou, 15 min od Bratislavy. Prestížna anglická škola QSI je iba v 100 metrovej vzdialenosti ako aj populárne X Bionic športové centrum je v tesnej blízkosti domu. Určite si zamilujete nádherné podunajské prostredie s celoročným vyžitím (cyklotrasa spojená priamo s Bratislavou).

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento nádherný dom osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 5 - IZBOVÝ DOM / NADŠTANDARNDÝ / ŠAMORÍN / BALKÓN / WELNESS / ZÁHRADA / PARKOVANIE / VLASTNÝ KOTOL / KLIMATIZÁCIA / BEZPEČNOSTNÝ SYSTÉM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku304 m²
Zastavaná plocha96 m²
Celková rozloha185 m²
Úžitková plocha185 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Vývoj ceny