Útulný rodinný 4 izbový dom –bungalov na 5, 8 árovom pozemku v Dunajske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7410x zobrazená v zozname / 785x zobrazená detailne / 380x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú 4 izbový 6 ročný tehlový moderný bungalov s plochou strechou v okresnom meste Dunajská Streda – časť Malé Blahovo. Dom má úžitkovú plochu 120m2. Dom má zádverie, na jednej strane priestranný obývací priestor s otvorenou kuchyňou a výstup na priestrannú verandu otočenú do peknej ovocnej záhrady. Veranda poskytuje celoročný príjemný spoločenský priestor s možnosťou kompletného otvorenia do záhrady počas letnej sezóny. Súkromná časť domu má 3 spálne , kúpeľňa so sprchou a samostatné WC s umývadlom. V dome je aj technická miestnosť s práčovňou a elektrickým zásobníkovým ohrievačom vody . Kúrenie v dome je podlahové elektrické odporové. Dom je napojený na verejný rozvod elektriny, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. Dom sa nachádza v novšej zabývanej zástavbe moderných rodinných domov v tichej prírodnej časti Dunajskej Stredy.
Súčasťou domu je pekná udržiavaná záhrada s mladým ovocný sadom. Sú tu 2 figy, 2 čerešne, 2 jablone, marhuľa, bystrická slivka, ringlota a 2 egreše. V záhrade je aj pekný drevený záhradný domček.
Dunajská Streda má výbornú infraštruktúru okresného mesta. Veľkou prednosťou mesta sú výborné termálne kryte aj vonkajšie kúpaliská , ktoré lákajú celoročne turistov zo širokého okolia aj zahraničia.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Strede

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

350.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
120 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52610 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.