Najkrajší 1+1 byt s priestrannou logiou v Dolnom Kubíne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
32 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
98.080,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5211x zobrazená v zozname / 514x zobrazená detailne / 338x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v TUreality ponúkame na predaj úžasný 1 izbový byt so samostatnou priestrannou kuchyňou a balkónom o výmere 32 m2 v kľudnej časti Dolného Kubína.

3D obhliadka:*** https://bit.ly/49xJHly ***


Byt s balkónom je situovaný na ideálnom 3. poschodí bytového domu. Byt je stredový a aktuálne je po čerstvej rekonštrukcii. Balkón je zateplený a presklenný. Kúpeľňa a toaleta sú samostatné, murované. Menené sú rozvody vody, elektriky, stierky. Kuchyňa je vybavená jedálenským kútom. Poteší premyslene rozdelený priestor izby na dennú a nočnú časť. Byt je v ponuke so zariadením. Orientácia okien a balkóna je západným smerom, s dostatkom slnečných lúčov a krásnym výhľadom. Byt sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Energetický certifikát nebol predložený. Rada Vám poskytnem ďalšie informácie a obhliadku ohľadom tohto bytu. Kontaktujte call centrum alebo priamo makléra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Dolnom Kubíne

Podrobné informácie

Rozloha pozemku32 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52558 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny