Napredaj rekreačná chatka v Nových Zámkoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
16 m²
predaj - Chata
44.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3769x zobrazená v zozname / 322x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj záhradnú chatku v Nových Zámkoch na predaj vo výmere 350m2. Plocha: úžitková 16m2.Stav objektu: pôvodný stav. Je to murovaná dvojpodlažná podpivničená chatka ktorá sa nachádza v zúgove. Chatka má 16m2 a má uzavretú terasu je v nej elektrina vlastnú studňu má automatická závlaha vonkajší bazén na pozemku sa nachádzajú aj ovocné stromy a závlahu je možnosť aj riešenia užívania mŕtveho ramena rieky. V predu je spevnené parkovisko pre auto a posuvná odsúvacia bránka. Pre obhliadku mi volajte na T.č.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Nových Zámkoch

Inzerovaný chatu v Nových Zámkoch v cene 44.000,- € je o 13.454 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Nových Zámkoch. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 chát v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

44.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.000,- € 690.000,- €
16 m²
Úžitková plocha 16 m² 190 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha16 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046381 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.