Nehnuteľnosť vhodná ako investícia v obci Lúčka

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
110 m²
958 m²
predaj - Rodinný dom
60.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3055x zobrazená v zozname / 668x zobrazená detailne / 668x zobrazená detailne tento mesiac

Táto pekná nehnuteľnosť sa nachádza v centre malebnej horskej obce Lúčka, ktorá je obklopená zelenou a prekrásnou prírodou. S pozemkom podlhovastého tvaru orientovaným na západ, táto nehnuteľnosť je nielen ideálnym miestom pre chalupárčenie, ale aj skvelou investičnou príležitosťou. Zadná časť pozemku totiž poskytuje samostatný prístup a môže byť využitá ako samostatná stavebná parcela napríklad pre rekreačnú chatu. V obci je v súčasnosti v prevádzke niekoľko súkromných ubytovaní, avšak pre veľký dopyt sú často plne obsadené. V dome sa nachádza nepriechodná predná izba, dve priechodné stredné izby, kuchyňa a na konci kúpeľňa s toaletou. V zadnej časti za kúpeľňou je samostatne prístupná komora. Na pozemku sa nachádza malá dreváreň a stodola. Časť domu prešla čiastočnou rekonštrukciou (dve miestnosti elektrina, nová hlinená omietka v prednej izbe, vymenené vodovodné potrubie, nová kúpeľňa atď.). Pri rýchlom jednaní je možná úprava ceny.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rožňave

Inzerovaný rodinný dom v Rožňave v cene 60.000,- € je o 659.488 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rožňave. Rozloha je o 116 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rožňave.

Pozícia realitnej ponuky

60.000,- €
Cena nehnuteľnosti 20.000,- € 228.000,- €
958 m²
Rozloha pozemku 174 m² 3933 m²
110 m²
Úžitková plocha 75 m² 382 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku958 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288390718915 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.