Neobyčajná CHATA V NÁDHERNOM PROSTREDÍ,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
40 m²
predaj - Chata
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5004x zobrazená v zozname / 528x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj unikátnu ponuku chaty v krajnej lokalite obklopenej lesom v záhradkárskej oblasti Kalvária (Dubnica nad Váhom) s ideálnou výmerou pozemku - 434 m2.

Ako výhodu by som vyzdvihol, že je v cene chaty ponechaná kuchynská linka, príplatkový sprchový kút a čo sa exteriéru týka je k dispozícii takisto už zakúpený vonkajší bazén. Dispozične pozostáva z jednej obytnej izby, samostatnej kuchyne a kúpeľne o celkovej výmere 40m2.

Technická stránka nehnuteľnosti



-Podlahy sú riešené dvojvrstvovou drevotrieskou s 15cm izoláciou.

-Čo sa týka odpadu je vybudovaná príprava pre čističku / septik poprípade malej žumpy podľa výberu nových majiteľov. Pitná a úžitková voda je takisto k dispozícii. Chata je v štádiu dokončovacích prác čo ponúka novým majiteľom riešenie interiéru podľa vlastných predstáv.

-Chata je postavená ako modulový drevodom so základmi riešenými betónovými debniacimi tvárnicami (DTčka), vnútorné steny sú dobudované zo sadrokartónu + vnútorná izolácia v podobe izovatu 12cm.

-Strešná krytina - plechová vybavená vzduchotesnou izoláciou. Vykurovanie chaty bude možné prostredníctvom elektriny + elektrického krbu, ktorý je k dispozícii pre nových majiteľov.

Lokalita - ako som už spomenul nachádzame sa v krajnej lokalite obklopenej lesom v záhradkárskej oblasti Kalvária, ktorá ponúka novým majiteľom ničím nerušený oddych v tesnej blízkosti prírody.

Odporúčanie makléra



Záhrada s chatou je ideálna pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú miesto na spoločné trávenie voľného času, ale aj pre jednotlivcov alebo páry, ktoré potrebujú relaxovať v tichom prostredí. Zároveň vnímam nehnuteľnosť ako dobrú investíciu nakoľko sa nachádzame v žiadanej lokalite a má vysoký potenciál rastu cien.

Tešíme sa na obhliadku s Vami !



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117475



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Dubnici nad Váhom

Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Dubnici nad Váhom.

Kontaktujte

Timotej Janček

Timotej Janček

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117475 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.