Úsporný 4 izbový radový rodinný dom 111 m2 s pozemkom 400 m2 Dvorníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
Ulica.: Dvorníky
111 m²
400 m²
1
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
190.841,- €
Ponúknite vlastnú cenu

66326x zobrazená v zozname / 2324x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Dávame vám do pozornosti novú výstavbu moderných nízkoenergetických radových rodinných domov v projekte Pod Ráblom. K dispozícií sú najrozšírenejšie štvorizbové domy mimo hlavnej cesty v obci Dvorníky.

Rodinné domy v počte 26 budú disponovať úžitkovou plochou 111 m2. Výmera zastavanej plochy je 130 m2 vrátane terasy. Rozloha pozemku o výmere 400 m2.

Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou prepojená s obývacou izbou a jedálňou s výstupom na terasu za domom, tri samostatné izby, kúpeľňa a samostatné WC s umývadlom.

Radové domy predávame v troch štádiách výstavby.

Uvádzacia cena 190.841€ je za 4-izbový dom spolu s pozemkom v štádiu výstavby HOLODOM. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak svoje bývanie podľa vašich vlastných predstáv.

V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena 200.841€.

V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi.

Energetický certifikát rodinného domu dosiahne triedu A0. K úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu, podlahové vykurovanie celého domu tepelným čerpadlom. Súčasťou je i predpríprava na komín a krbové kachle. Pri stavbe domu sú použité kvalitné materiály. Obvodová konštrukcia je hrubá 300 mm, vnútorné priečky 150 mm, obe z Porfixových tvárnic. Tepelná izolácia z minerálnej vlny. Plochá strecha s hydroizoláciou Fatrafol a väzíkovým krovom. Okná plastové, izolačné trojsklo, exteriérové dvere plastové. Z dostupných inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, obecnú vodu a kanalizáciu. Na zachytávanie dažďovej vody poslúži retenčná nádrž.

Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v dome poskytne oplotenie exteriéru a 3 parkovacie miesta.

Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém.

Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra.

Súčasťou projektu "POD RÁBLOM" je ponuka predaja bytov a tiež samostatne stojacich 4 izbových rodinných domov so zastavanou plochou 159 m2 s možnosťou rezervácie u nás.

Cena domu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Dvorníkách

Inzerovaný rodinný dom vo Dvorníkách v cene 190.841,- € je o 8.719 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Dvorníkách. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Dvorníkách.

Pozícia realitnej ponuky

190.841,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 350.000,- €
400 m²
Rozloha pozemku 29 m² 2120 m²
130 m²
Zastavaná plocha 42 m² 370 m²
111 m²
Úžitková plocha 42 m² 280 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha130 m²
Úžitková plocha111 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0033 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.