Výrazná zľava!!! Rodinný dom - lesovňa na predaj v obci Bohunice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Bohunice
Ulica.: Bohunice
581 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22227x zobrazená v zozname / 2421x zobrazená detailne / 370x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom - lesovňu v obci Bohunice okres Levice, v tichom prostredí Štiavnických vrchov.

Zachovalý a z časti zrekonštruovaný dom z kameňa a tehly, má škridlovú sedlovú strechu, drevené okná, je napojený na elektrickú energiu 230 / 380 V, obecný vodovod a čističku. Nachádza sa na rovinatom a z časti mierne svahovitom oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 581 m2 s výhľadom na okolitú prírodu. Taktiež je tu murovaná hospodárska budova so zavedenou elektrickou energiou, v ktorej je dielňa, dreváreň a aj priestor na letnú kuchyňu. Súčasťou sú aj dva prístrešky a samostatná betónová pivnica. Na pozemku je upravená záhrada s okrasnými stromami a kríkmi a zároveň si tu môžete dopestovať vlastnú zeleninu a ovocie. Dlhodobo sa využívajú aj dve záhrady pred aj za domom o celkovej rozlohe 840 m2 ktoré sú v nájme s možnosťou pokračovania a tak viete využívať spolu 1.421 m2 pozemku.

Do domu sa dostaneme hlavným vchodom z terasy s posedením. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, troch izieb, kuchyne, kúpeľne s WC a sprchovým kútom, špajze s prechodom na povalu, ďalšej chodby s východom na zadnú zastrešenú terasu, technickej miestnosti a kotolne. Kúrenie je ústredné cez kotol, ktorý treba vymeniť a vodu ohrieva elektrický bojler.

Nehnuteľnosť je možné využívať ako na trvalé bývanie, tak aj na chalupárčenie.

Obec Bohunice sa nachádza v Štiavnických vrchoch 20 minút od mesta Banská Štiavnica a 25 minút od okresného mesta Levice. Lokalita vám ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času - krásne prechádzky na koni, množstvo turistických aj cyklo trás v Štiavnických vrchoch, pre vášnivých plavcov a ľudí hľadajúcich relax sú lákadlom štiavnické tajchy a Bátovská priehrada.

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bohuniciach

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 12.000,- € 350.000,- €
581 m²
Celková rozloha 40 m² 3442 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha581 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-756116 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny