Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Veľké Chlievany - Bánovce nad Bebravou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Veľké Chlievany
131 m²
4
verejný vodovod
230V
ČOV
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

57109x zobrazená v zozname / 3198x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj rodinný dom v obci Veľké Chlievany vzdialenej necelé 4 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou. Dom je postavený v tichej lokalite na rovinatom a slnečnom pozemku. Nemá oplotenie.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, technickej miestnosti s priestorom na práčku. Ďalej pozostáva z 3 samostatných izieb a obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. V kuchyni sa nachádza komora s oknom, predpríprava na umiestnenie kuchynskej linky a spotrebičov v obývacej izbe je východ na terasu. V dome je položená dlažba, plávajúca podlaha sa nachádza 3 izbách, V kúpeľni sa nachádza vaňa, sprchový kút. Sú namontované intérierové dvere a zárubne.

Dom je nízko energeticky, typu bungalov, je zateplený, postavený z tvárnic Porfix. V krátkej dobe bude napojený na inžinierske siete,verejný vodovod, elektriku, odpad je zvedený do vlastnej žumpy. Ma namontovaný hromozvod. Strecha sedlová - pokrytie strešnou krytinou. Pozemok ma celkovú rozlohu 586 m2. Obytná plocha domu je 131 m2. Okná sú plastové, steny umývateľné omietky, podlahové kúrenie je elektrické, každá izba ma svoj termostat na regulovanie teploty, ma predprípravu na satelit a internet.

Výhody ? ..... Ptresvedčte sa sami a to na osobnej obhliadke tejto ponúkanej nehnuteľnosti .

V prípade záujmu o kúpu ma kontaktujte na tel. čísle , alebo na email :

V prípade kúpi na hypotéku, Vám vo všetkom poradím, vopred prerátam splátky a všetko potrebné vybavím k vašej najväčšej spokojnosti.

Ak premýšľate nad kúpou rodinného domu, tak verím, že táto ponuka Vás isto osloví :))

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkých Chlievanoch

Rozloha je o 29 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Veľkých Chlievanoch.

Podrobné informácie

Celková rozloha586 m²
Úžitková plocha131 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
KanalizáciaČOV
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-735561 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.