NOVINKA - rodinný dom+výrobná hala-výmera až 5013 m2 - DCA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Mladých budovateľov
440 m²
áno
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Výrobné priestory
850.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5766x zobrazená v zozname / 554x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na PREDAJ jedinečnú ponuku, pozemok o výmere až 5013m2, na ktorom sa nachádza veľká výrobná hala a priestranný rodinný dom a to všetko priamo v meste Dubnica nad Váhom na vyhľadávanej a príjemnej lokalite - ul. Mladých budovateľov.

Objekt pozostáva z viacerých častí, veľkú tvorí betónové rozľahlé parkovisko - vonkajší priestor, ďalšiu výrobno skladové priestory o výmere 612m2 + 245m2, rodinný dom v ktorom sa nachádzajú aj administratívne priestory o výmere až 296m2, povalové priestory domu o výmere 152m2, terasy a loggie spolu 73m2.

Dom je naozaj priestranný, má 7 miestností, kuchyňu, 3 kúpeľne (každá z nich obsahuje hygienické zariadenie - wc), možnosť dokončenia ďalšej časti - povalovej ako obytnú časť.

V minulosti bol objekt využívaný na podnikanie, ale aj bývanie, a teda poloha, dispozícia a rozloha sú naozaj výborný ukazovateľ potenciálu tejto výbornej ponuky, ktorá môže slúžiť na akýkoľvek účel podľa Vašich predstáv, pretože možností je naozaj mnoho.

Dom, ktorý sa nachádza na pozemku bol kompletne kvalitne zrevitalizovaný a obnovený približne pred 10 rokmi, vrátane strechy, zateplenia, plastových okien, nového kúrenia, podláh, stierok, či rekonštrukcie celého interiéru. Prešiel tak isto aj dostavbou a kolaudáciou. Je podpivničený. Na pozemku za domom sa nachádza prístrešok, trávnatá plocha a za spomenutie určite stojí že na časti pozemku sa nachádzajú i tenisové kurty. Výrobná hala je murovaná, jej rozloha i so skladovými priestormi je spomínaných viac ako 850m2, obsahuje kancelárie, toalety, rampu, sklady.
Nehnuteľnosť má všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektroinštalácia, kanalizácia, studňa, žumpa). Dostupnosť je výborná, doprava nijak obmedzená a plynulá priamo až k nehnuteľnosti, dve minúty od centra mesta. DIaľnica D1 na smery BA či ZA je vzdialená iba 4 min. autom. Nehnuteľnosť je bez ťiarch a ihneď kúpu voľná. Záujemcovia majú k dispozícii už vypracovaný znalecký posudok na tieto nehnuteľnosti. Cena objektu je uvedená bez dph, nakoľko je vlastníkom nehnuteľnosti firma.

Buďte prvý a využite jedinečnú príležitosť získať niečo naozaj výnimočné, odporúčam vidieť, tešíme sa na obhliadky s Vami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom na ulici Mladých budovateľov

Inzerovaný výrobný priestor na ulici Mladých budovateľov v Dubnici nad Váhom v cene 850.000,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom. Rozloha má priemernú rozlohu výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

850.000,- €
Cena nehnuteľnosti 400.000,- € 850.000,- €
5013 m²
Celková rozloha 966 m² 5013 m²
440 m²
Úžitková plocha 440 m² 644 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha5013 m²
Úžitková plocha440 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-806802 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.