NOVNSTAVBA 5i Rodinný Dom, 115m2, Hlohovec - Šulekovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
115 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
225.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3442x zobrazená v zozname / 320x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka exkluzívne na predaj NOVOSTAVBU 5i rodinného domu s úžitkovou plochou 115m2 v Hlohovci časť Šulekovo s pekným pozenkom 550m2.

Výhody nehnuteľnosti:


+ výhodná poloha v blízkosti Hlohovca, Piešťan a Trnavy
+ novostavba
+ nízke mesačné náklady
+ možnosť dokončenia do štandardu
+ dobré napojenie na diaľnicu D1

Rodinný dom je postavený z YTONGu 30cm, zateplený polystyrénom 15cm, strecha je plochá zateplená, okná 6 komorové v najvyššej energetickej triede, príjazdová cesta je plánovaná - asfaltová. Pred domom sú plánované tri parkovacie miesta, pozemok s rozlohou 550m2 je čiastočne oplotený. Predpokladaný termín dokončenia je Marec 2024.

Dom sa predáva v štádiu "holodom" = miestnosti budú dokončené v štádiu finálnej prípravy na položenie podláh a osadenie dverí, dokončené kompletné, potery, omietky a základný biely náter v celom dome. Zvonku bude dokončená fasáda podľa požiadavky nového majiteľa.

Dispozícia:



Prízemie: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, z ktorej sa vychádza na terasu, jedna samostatná izba, wc/technická miestnosť a komora.

Poschodie: dvě samostatné izby, spálňa s východom na balkón, kúpeľňa s predprípravou na wc, sprchový kút, vaňu, umývadlá, pračku a sušičku.

Dom je napojený na všetky IS (elektrina, kanalizácia, voda), kúrenie je elektrické podlahové. V obývačke je možnosť dobudovania krbu/kachlí - napojenia na komín.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. Obec disponuje vybavenosťou ako: obchody s potravinami, poštu, základná škola s materskou školou. Pre viac informácii a obhliadku : , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hlohovci

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Hlohovci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

225.990,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 350.000,- €
115 m²
Rozloha pozemku 29 m² 2120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku115 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51909 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.