Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Poštová
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
430.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4430x zobrazená v zozname / 207x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8257 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa v na ul. Poštová V CENTRE mesta Košice. BYT S PODLAHOVOU PLOCHOU 110 m2 je NOVOSTAVBA z roku 2018, ktorý vznikol pri kompletnej rekonštrukcii TEHLOVEJ HISTORICKEJ BUDOVY zo začiatku 19. storočia, ktorá je vedená ako národná kultúrna pamiatka. Byt sa nachádza na 1. poschodí polyfunkčného domu s južnou orientáciou. K objektu prislúcha SPOLOČNÝ DVOR SO SÚKROMNÝMI PARKOVACÍMI STÁTIAMI, pozemok je kompletne uzatvorený so vstupom cez elektrickú bránu.

Byt v tom najlepšom zmysle sprítomňuje architektúru meštianskych domov v modernom šate. Atmosféru bytu dotvárajú VYSOKÉ STROPY, ŠIROKÉ DREVENÉ DVERE SO ZÁRUBŇAMI, vďaka čomu je byt presvetlený, SLNEČNÝ. Pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavanou skriňou, chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, veľkej obývacej miestnosti s jedálenským sedením a výstupom na balkón, spálne, modernej kuchyne so vstavanými spotrebičmi, kúpeľne s vaňou, druhou spálňou (detská izba) a pracovne.

BYT JE NOVOSTAVBA (2018) - kompletne nové inštalácie - el. rozvody, nové vnútorné vodovodné, kanalizačné rozvody (odpad), nové rozvody tepla, nové stierky, zaizolované stropy. V byte je prevažne veľkoformátová dlažba, resp. plávajúca podlaha v spálňach. Boli zvolené kvalitné materiály, ktoré vkusne dotvárajú atmosféru bytu. Na oknách bytu z južnej strany sú exteriérové žalúzie. Výhodou je dostatok ODKLADACIEHO PRIESTORU - vstavané šatníky, resp. 2x EXTRA ODKLADACÍ PRIESTOR NAD KÚPELŇAMI.

V podkroví presne nad bytom prislúcha k bytu cca 100 m2 PODKROVNÝ PRIESTOR, pričom pri rekonštrukcii domu bola už bola realizovaná príprava NA JEHO ZOBYTNENIE (vyvedenie rozvodov inž. sietí). BYTOVÝ DOM JE KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - meštiansky polyfunkčný dom má novú strechu, fasádu domu, schodisko. Vo dvore objektu je plánované dobudovanie garáží.

KRÁSNE ŠTYLIZOVANÝ BYT JE URČITE ZAUJÍMAVOU VOĽBOU - KOMBINUJE VÝHODY BÝVANIA V BEZPROSTREDNOM CENTRE MESTA A ZÁROVEŇ POSKYTUJE KOMFORT MODERNÉHO BYTU S DOSTATKOM PRIESTORU. ZÁROVEŇ POSKYTUJE AJ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ PRE PRÍPADNÝ PRENÁJOM LUXUSNEJ NEHNUTEĽNOSTI.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Poštová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-84...

Podrobné informácie

Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8402 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.