NOVOSTAVBA 4i byt s rozlohou 107 m2 + pozemok, 2x parking / Nitra - Ky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
107 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7342x zobrazená v zozname / 409x zobrazená detailne / 409x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj nadštandartne zariadený 4 izbový byt s rozlohou 107 m2 + 229 m2 pozemok v novostavbe Kynek Rezidence na 1/3 podlaží. Vstup z bytu priamo na záhradu - z obývačky je vybudovaná terasa. Byt bol dokončený a zariadený roku 2024 (len pred pár dňami) a zatiaľ nebol obývaný! K bytu je vyhotovený znalecký posudok.

Pri realizácii bol kladený dôraz na kvalitu, funkčnosť, úložný priestor a moderný dizajn - vstavaný nábytok a kuchyňa na mieru.

Dispozične byt pôsobí ako "rodinný dom" s tromi priestrannými izbami, prepojená kuchyňou s obývačkou a veľkou chodbou. Hlavná spalňa s vlastnou kúpeľňou, ďalšia kúpeľňa s vaňou + samostné WC. K bytu prislúcha pivničná kobka s rozlohou 3,6 m2 a samozrejmosťou sú 2 parkovacie miesta pred domom v cene!

KUCHYŇA je vybavená všetkými dôležitými smart spotrebičmi a množstvom úložného priestoru. Americká chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu a rúra zn.Samsung, varná doska Bosch. Pýchou bytu je OBÝVAČKA s prémiovou sedačkou zn. Milénium s elektrickým výsuvom. Štýl tejto miestnosti dotvára konferenčný stolík, čierny nábytok, jedálenský stôl a zrkadlo. IZBY - hlavná spálňa s posteľou na mieru 200x200 (látka s vysokou odolnosťou oteru 150-tisíc), oceľový rošt - vrátane matracu so strieborným vláknom. Okrem spálne máme k dispozícii 2 ďalšie izby, pričom v jednej z nich je vybudovaný šatník, ktorý viete v prípade potreby zmeniť na plnohodnotnú spáľňu.

CHODBA - vstavaná skriňa v čiernom prevedení v kombinácii s drevom a podsvietenými policami, stôl s odkladacím priestorom napríklad na kľúče a poštu. Obe KÚPEĽNE sú vybavené vlastným bojlerom na ohrev ohrevom vody + samostatné WC s umývadlom v dennej časti.

TECHNOLÓGIE - v celom byte je podlahové kúrenie s reguláciou v každej miestnosti, na všetkých oknách sú použité elektrické vonkajšie žalúzie na diaľkové ovládanie/aplikáciu a nechýbajú ani sieťky proti hmyzu. Bezfalcové interiérové dvere, elektrický vrátnik s kamerou, plastové okná - trojsklo, REKUPERÁCIA, osvetelenie s ovládaním.

Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ a je ihneď voľný!

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117906



Cena: 1.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Nitre

Inzerovaný 4 izbový byt v Nitre v cene 1,- € je o 353.285 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Nitre. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 123.900,- € 220.000,- €
107 m²
Úžitková plocha 82 m² 115 m²

Kontaktujte

Michal Lysý

Michal Lysý

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha107 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117906 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.