Novostavba - bungalov 4+kk, Lúky (Púchov) - pozemok 360, 350 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lúky
Ulica.: Lúky
102 m²
360 m²
1
4
nie
holopriestor
studňa
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
149.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10032x zobrazená v zozname / 706x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - REALITNÁ KANCELÁRIA - Predáme novostavbu rodinného domu v obci Lúky na celodenne slnečnom pozemku. BUNGALOV V ŠTÁDIU HOLODOM S POZEMKOM - 149.000 ,-EUR. O novej štvrti: - Pozemok o výmere 360 alebo 350 m2 + podiel na prístupovej ceste - Novovznikajúca tichá lokalita s možnosťou pokojného bývania na vidieku - Výborná lokalita s komfortnou a výbornou dostupnosťou do centra mesta Púchov len 15 minút autom - V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť (škola, škôlka, autobusová zástavka, potraviny, lekáreň - V blízkosti sú aj lyžiarske strediska SKI Centrum Kohutka - a 10 min autom na hranice s Českou republikou. Technické info: - Rodinný dom v štádiu holodom - YTONG 300 mm+ zateplenie polystyrén 150 mm - Vonkajšia omietka biela (možnosť vybrať si farbu) - Betónová krytina Terran DANUBIA Evo Carbon vrátane doplnkov - Okná biele plastové 7-komorové, 3-sklo (možnosť vybrať si farbu) - Podlahové elektrické vykurovanie s ovládaním cez BLUETOOTH (teplovodné s kotlom alebo tepelným čerpadlom za doplatok) - Zdroj vykurovania podlahové elektrická vykurovanie (v cene), možnosť tepelné čerpadlo (za doplatok) - Kompletné vnútorné rozvody: voda odpad, elektrika, vykurovanie - Kompletné vnútorné omietky (štuk alebo sadra), podlahy cementové alebo anhydrid - Zateplenie stropu (minerálna vata 40cm) a sadrokartón s prípravou pre osvetlenie - Komín a príprava pre montáž krbu - Pripravené na maľovanie a obkladanie podľa vlastných predstáv - Klimatizačná jednotka -Možnosť dokončenie na kľúč + cca 15.000,- eur - Všetky povolenia k stavbe rodinného domu. Siete: - Voda - Napojenie na obecnú kanalizáciu - Elektrická prípojka s hodinami - Realizácia verejného osvetlenia. V cene domu je elektrická prípojka. Studňa a kanalizácia za príplatok (vyhotoví investor). Ďalšie info o rodinnom dome: - Veľkosť 4-izbového bytu - Dispozičné riešenie domu vytvára dobré podmienky na bývanie s veľmi komfortným riešením celého obytného priestoru - pozostáva zo vstupnej chodby, dennej časti-obývacej izby so vstupom na vonkajšiu terasu a kuchyne, spálne, 2 samostatných izieb, kúpeľne, WC a technickej miestnosti. - Zastavaná plocha rodinného domu je cca 102 m2. Možnosť čiastočnej zmeny dispozície v rámci možností projektu. Financovanie: Individuálne riešenie financovania pre každého klienta. Kontakt: Ing. Zuzana Mangundová, tel.: , mail:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku360 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha102 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny