Rodinná usadlosť v tichom prostredí pod lesom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
241 m²
1236 m²
predaj - Rodinný dom
499.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6539x zobrazená v zozname / 487x zobrazená detailne / 380x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka exkluzívne na predaj jedinečnú usadlosť vzdialenú len jeden kilometer od Púchova v časti Záskalie. Usadlosť sa nachádza na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1236m2 a je umiestnená v tichom prostredí pod lesom čím poskytuje absolútne súkromie. Usadlosť pozostáva zo 6 izbového rodinného domu, vonkajšej terasy, hospodárskej budovy, drevenice na náradie, prístrešku na drevo, altánku a detského ihriska s domčekom, šmýkačkou a pieskoviskom. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená. Kúpou ihneď voľná.

Popis nehnuteľnosti:



Dvojpodlažný rodinný dom má dve samostatné bytové jednotky, úžitkovú plochu 216m2 a orientáciu na JV a JZ. Pri jeho výstavbe boli použité kvalitné stavebné materiály. Obvodové múry tehla POROTHERM 44cm, strešná krytina TONDACH, komíny SCHIEDEL, kondenzačný kotol VIESSMANN, medené odkvapy a parapety atď. Terasa okolo domu má výmeru 200m2 a je prepojená s domom dvoma vstupmi. Na terase sa nachádza záhradná sprcha vrátane záhradného umývadla.

Prvá bytová jednotka má výmeru 151m2 a nachádza sa na prízemí kde je umiestnená veľká hala s krbom prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom. Ďalej sa tu nachádza spálňa s krbom a kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a saunou. Súčasťou prízemia je tiež zádverie, chodba, miestnosť pre topánky a samostatné WC. Prízemie je prepojené dreveným schodiskom s poschodím, kde sa nachádzajú dve izby a to veľká detská izba a pracovňa s výstupom na loggiu.

Druhá samostatná bytová jednotka má výmeru 65m2 a nachádza sa na poschodí. Tvorí ju obývačka spojená s kuchyňou s jedálenským stolom a spálňa, obe miestnosti s výstupom na veľký balkón. Ďalej je tu priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, dvomi umývadlami a toaletou. Vstup do priestranného podkrovia je pomocou podkrovného rebríka. Celá bytová jednotka je klimatizovaná.

Dom je napojený na obecnú vodu a kanalizáciu. Vykurovanie je riešené pomocou plynového kotla. Ako doplnkový zdroj tepla sú krby v obývačke a spálni. V podkroví domu sa nachádza príprava pre inštaláciu slnečných kolektorov. Technická miestnosť sa nachádza v hospodárskej budove, ktorá je prepojená s domom prístreškom o výmere 24m2 pod ktorým sa nachádza sedenie na oddych. Ďalšou významnou oddychovou zónou usadlosti je priestranný altánok s osvetlením s prípojkou elektriky, vody a odpadu o výmere 25m2. Pri detskom ihrisku sa nachádza ďalšie sedenie na oddych. Na pozemku sa nachádza studňa vhodná na polievanie zelene. Neďaleký potôčik umožňuje alternatívne polievanie zelene pomocou čerpadla priamo z potoka.

Príjazd na usadlosť je zabezpečená pomocou súkromnej asfaltovej cesty cez kamenný most a vstupom cez kovanú bránu ovládanou diaľkovým ovládaním. Pred samotným domom sa nachádza parkovacia plocha s kapacitou 5 osobných automobilov. Celý pozemok je oplotený a zabezpečený kamerovým systémom.

Odporúčanie makléra:



Nehnuteľnosť svojimi parametrami spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov.

Ak vyhľadávate ticho, pokoj a absolútne súkromie s možnosťou rýchlej dostupnosti do mesta je táto nehnuteľnosť vhodná práve pre Vás.

Poloha nehnuteľnosti je vhodná tiež pre milovníkov i väčších plemien psov, keďže sa nachádza pod lesom a je ako stvorená na prechádzky bez obmedzenia s vašimi štvornohými miláčikmi.

Vzhľadom na rozsiahlosť nehnuteľnosti je táto tiež vhodná ako dvojgeneračná nehnuteľnosť.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117765



Cena: 499 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Púchove

Inzerovaný rodinný dom v Púchove v cene 499.900,- € je o 28.456 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Púchove. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Púchove.

Pozícia realitnej ponuky

499.900,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
1236 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
241 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Kontaktujte

Jozef Veselý

Jozef Veselý

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1236 m²
Úžitková plocha241 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117765 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.