Novostavby rodinných domov na predaj, Cabaj - Čápor, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Cabaj-Čápor
Ulica.: Cabaj
93 m²
548 m²
3
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
219.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

65440x zobrazená v zozname / 2875x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v našej ponuke!

Preferujete bývanie v modernej novostavbe rodinného domu, ale popri práci nemáte čas na riešenie všetkých potrebných povolení k stavbe, na samotnú výstavbu alebo jednoducho neviete ako začať? Vieme Vám pomôcť a dávame Vám do pozornosti ponuku výstavby 11-ich novostavieb rodinných domov vo vyhľadávanej lokalite obce Cabaj – Čápor, časť Cabaj, ktorá je vzdialená od krajského a okresného mesta Nitra cca 6 km.

V I. etape ide o výstavbu dvoch murovaných 3-izbových rodinných domov na pozemkoch o výmere 548,34 m2 a 567,51 m2. Vzhľadom na veľmi dobré umiestnenie rodinných domov novým majiteľom zostáva na pozemku dostatok priestoru na každodenné aktivity, bazén, parkovacie miesta a pod.

Domy majú zastavanú plochu 121,76 m2, úžitkovú 93,3 m2, priestranná terasa o výmere 27,1 m2.

Rodinné domy sú architektom navrhnuté ako jednopodlažné, nepodpivničené, samostatne stojace, so sedlovou strechou. Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, samostatná toaleta, detská izba, spálňa, otvorený priestor obývacej izby, jedálne a kuchyne, komora s technickou miestnosťou, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby a zo spálne výstup na terasu.

Pri stavbe budú použité kvalitné materiály. Konštrukcia z PORFIXU, obvodové múry hr. 300 mm, priečky 100 mm a 150 mm, zateplenie so silikátovou fasádnou omietkou, vápenno-cementová omietka vnútorných stien. Väzníková konštrukcia krovu, betónová krytina, strešná konštrukcia izolovaná z minerálnej vlny. Okná, vchodové a terasové dvere plastové, s izolačným trojsklom.

Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je v rodinných domoch k dispozícii elektrická energia, verejný vodovod, splašková kanalizácia a dažďová kanalizácia so zbernou nádržou.

Vykurovanie elektrické podlahové, s termostatickou reguláciou každej miestnosti samostatne, možnosť využitia alternatívneho vykurovania prostredníctvom krbu.

Nehnuteľnosti sa budú predávať v štádiu výstavby ‘HOLODOM’, kde si následne finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) sami vyberiete a dokončíte si tak svoje bývanie podľa vlastných predstáv. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi.

Jednoznačnými výhodami ponuky je skutočnosť, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej, okrajovej časti obce, mimo hlavného ťahu, s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu, čo ocenia najmä klienti, ktorí preferujú komorné bývanie, ale zároveň je pre nich dôležitá dostupnosť mesta so všetkými jeho benefitmi.

Energetický certifikát A0.



V II. etape budú v ponuke 4-izbové rodinné domy.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Cabaj-čápori na ulici Cabaj

Inzerovaný rodinný dom na ulici Cabaj v Cabaj-čápori v cene 219.000,- € je o 36.126 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Cabaj-čápori. Rozloha je o 65 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Cabaj-čápori.

Pozícia realitnej ponuky

219.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
548 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²
122 m²
Zastavaná plocha 42 m² 661 m²
93 m²
Úžitková plocha 1 m² 473 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku548 m²
Zastavaná plocha122 m²
Úžitková plocha93 m²
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01-0154 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny