Nový kompletne zariadený 3-izbový apartmán s parkingom v Chorvátsku!

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Ugljan
Lokalita.: Ugljan
Ulica.: Medovičeva
100.11 m²
1
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
311.821,- € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

28688x zobrazená v zozname / 1014x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusné kompletne zariadené apartmány s privátnym bazénom len kúsok od Slovenska!

Máte radi luxus, pohodlie a výnimočný oddych? Predstavujeme vám naše úplne nové apartmány s privátnym bazénom, nachádzajúce sa v dostupnej vzdialenosti zo Slovenska.

Apartmán B2:



Úžitková plocha: Apartmán 64,88 m2 + 12,46 m2 terasa + 22,7 m2 záhradka SPOLU: 100,11 m2

VÝHODY:


- Plne zariadený nový kompletne dokončený apartmánový dom.
- Kompletné moderné zariadenie od nábytku, elektroniky až po príbory.
- Podzemné parkovanie a pivničná kobka v cene.
- Vlastný bazén v areáli apartmánových domov.
- Oplotený areál. Celý komplex je chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.
- 80 metrov od mora - 3 minúty pešou chôdzou.

Plne zariadené apartmány so štýlovým dizajnom a moderným vybavením.
Súkromný bazén len pre vás a vašich blízkych - relaxujte v teple slnečných lúčov bez obmedzení.
Ideálna poloha - len krátky výlet od Slovenska, takže si môžete vychutnať oddych bez veľkého cestovania.
Nádherné pláže a prírodné scenérie - ponorte sa do krásy okolitej prírody a objavujte nové zákutia.
Či už hľadáte miesto pre romantickú dovolenku alebo rodinnú zábavu, naše apartmány sú pre vás tou správnou voľbou. Užite si maximálny komfort a súkromie, ktoré si zaslúžite.

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby sme vám mohli poskytnúť viac informácií a rezervovať váš vysnívaný pobyt. Poďte objaviť nový štandard luxusu a relaxácie v našich apartmánoch s privátnym bazénom!

Nechajte sa hýčkať a zažite nezabudnuteľné chvíle v našich apartmánoch s privátnym bazénom. Vaša dokonalá dovolenka je na dosah!


Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím.

V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom.

Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány výstupom a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostáva zo železobetónovej monolitickej konštrukcie.

Súčasťou vybavenia apartmánových domov je aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami.

Celý komplex je chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.

LOKALITA: Ostrov Ugljan


Tento ostrovný priestor v zadarskom zálive spolu s mestom Zadar predstavuje jeden z najlepších a najnavštevovanejších častí chorvátskeho Mediteránu. Je pokrytý bujnou mediteránskou vegetáciou a spojením s morom, skrášľujú mnohé zátoky rôznych veľkostí a tvarov. Je relatívne husto osídlený, zvlášť jeho severovýchodné brehy, na ktorých sa nachádza 7 prekrásnych osád ako sedem drahokamov. Najväčší z nich je Preko, a potom Ugljan. Všetky miesta na ostrove zanechávajú dojem harmonického spojenia honosnej mediteránskej prírody a bohatého kultúrno-historického dedičstva, ale aj modernej zábavy a rozptýlenia. Zoznámte sa s ostrovom Ugljan a cyklotrasami vedúcimi cez malebné malé osady, mnohé prírodné zátoky, zvlášť tie v Mulinách, ktoré sú vhodným kotviskom pre jachtárov.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

311.821,- €
Cena nehnuteľnosti 311.821,- € 419.272,- €
100.11 m²
Úžitková plocha 64.88 m² 144.39 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha100.11 m²
Poschodie1
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-032-4593 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.