PRENAJATÉ: Obchodné priestory na prenájom, Levočská, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Levočská
64 m²
prenájom - Obchodné priestory
550,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

4985x zobrazená v zozname / 13893x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

PRENAJATÉ: Ponúkame na prenájom obchodné priestory/služby na hlavnom ťahu Levočská ulica, Prešov. Obchodné priestory sa nachádzajú na prízemí výškovej budovy priamo v podchode s frekventovaným pohybom potenciálnych zákazníkov. Budova je pri hlavnej križovatke pod hotelom Šariš, čím je dobrá dostupnosť aj pre peších, k MHD, ale aj na výjazd na hlavný ťah smer Poprad. Priestory pozostávajú z: 1x hlavná miestnosť a 1x wc. V prípade nutnosti podľa dohody je možná rekonštrukcia na základe požiadavky klienta. V budove sú voľné aj ďalšie obchodné priestory o veľkosti 62m2, 60m2 a priestory vhodné na open-office o veľkosti 500m2 a 300m2. Výšková budova má celkovo 9 NP, 3x výťah + nákladný výťah a vchody sú z prednej aj zo zadnej strany od parkoviska. Prízemie budovy - recepcia, jedáleň, lekáreň, obchody. Ďalej sa v budove nachádzajú prevádzky ako reštaurácia, psychológ, fotoslužba, kaderníctvo, nechtové štúdio, výučba jazykov, poisťovne a iné. V blízkosti je centrum mesta, hotel, diskotéka, kaderníctvo, poliklinika, obchody, banky, MHD, parkovanie a iné....Cena za prenájom je 550eur/mesiac + DPH + elektrina. V cene je zahrnuté vykurovanie. Parkovanie, reklama a možnosť napojiť sa na internet sú za poplatok. Depozit je 3-mesačné nájomné bez energií a bez DPH. Cena prenájmu nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom....Bližšie informácie na tel.č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Prešove na ulici Levočská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Levočská v Prešove v cene 550,- €/mes. je o 104 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Prešove. Rozloha je o 254 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Prešove.

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 530,- €/mes. 5.000,- €/mes.
64 m²
Celková rozloha 64 m² 650 m²
64 m²
Úžitková plocha 60.4 m² 670 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POLB-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.