PANSKÉ POLE - Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Horný Ohaj
3
verejný vodovod
230V
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

36477x zobrazená v zozname / 1367x zobrazená detailne / 309x zobrazená detailne tento mesiac

Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania!

Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych trojpodlažných bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty, ale i varianty týchto bytov s galériou. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami.

Jednoizbové byty v bytových domoch budú disponovať úžitkovou plochou 38,09 m2 + loggia o výmere 4,16 m2 + pivničná kobka s rozlohou 1,76 m2. Celkovo poskytne priestor o rozlohe 44,01 m2. Exkluzívnejší variant – 1-izbový mezonet (bez pivničnej kobky) navyše ponúkne oproti klasickému 1-izbovému bytu aj obytnú galériu (12,17 m2) a uskladňovací priestor (8,02 m2) a celková úžitková plocha sa zvýši na 62,44 m2.

Štandardné dvojizbové byty ponúknu úžitkovú plochu 50,90 m2 + loggia o výmere 4,16 m2 + pivničná kobka o výmere 1,85 m2. Celková výmera tak bude 56,91 m2. Pre náročnejších klientov bude k dispozícii variant s obytnou galériou a uskladňovacím priestorom na vyvýšenom podlaží – 2-izbový mezonet (bez pivničnej kobky) s celkovou rozlohou 83,46 m2.

V každom bytovom dome sa budú nachádzať aj menšie 2-izbové apartmány s dvomi terasami na najvyššom podlaží. Budú disponovať interiérom s rozlohou 36,46 m2 a terasami spolu o výmere 19,40 m2. Možnosť voľby pivničnej kobky (1,85 m2). Celková plocha predstavuje 57,71 m2 (vrátane kobky).

Vrcholom projektu budú luxusné 3-izbové apartmány v priestrannými terasami na streche bytového domu. Tieto nadštandardné apartmány naplnia aj tie najväčšie očakávania. Samotný apartmán bude mať výmeru 72,97 m2 a 2 veľké terasy budú spolu o výmere 81,63 m2. Veľkorysá výmera interiéru a exteriéru spolu 154,60 m2 (bez voliteľnej pivničnej kobky o výmere 1,85 m2).

Neváhajte a rezervujte si svoje budúce bývanie ešte dnes.

Vaše hodnotenie ponuky

Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania!

Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych trojpodlažných bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty, ale i varianty týchto bytov s galériou. Klenotom bude trojizbový apartmán s priestrannými terasami.

Celkovo klientom ponúkneme až 100 bytov v piatich bytových domoch s postupnou výstavbou.

Samozrejmosťou bude zabezpečenie parkovacích státí pre obyvateľov tejto rezidenčnej štvrte. Po výstavbe všetkých bytových domov budú uskutočnené úpravy exteriéru a celého okolia, ktoré doplní výsadba zelene, drevín a okrasných rastlín. Absentovať nebude ani oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom.

Ani v meste, ani na vidieku.

Panské pole je novovznikajúca rezidenčná štvrť nachádzajúca sa na rozhraní mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, ale zároveň v blízkosti prírody a viničnej oblasti.

Už sa nemusíte vzdávať svojich požiadaviek. Dosah prírody, okresných miest Nitra a Zlaté Moravce, ale i rýchlostnej cesty R1.

Spojením príjemného tichého prostredia a rýchlej dostupnosti mesta je jasná voľba - bývať v lokalite Panské pole.

Máte možnosť voľby.

Byty sa budú predávať v základnom štádiu holobyt, ale v prípade Vášho záujmu bude investor pripravený dokončiť Vaše budúce bývanie do štádia ''štandard'' alebo ''štandard plus''.

Nie ste si istý, či by ste dokázali prefinancovať kúpu Vami vybraného bytu? Pri tomto projekte máme zazmluvnenú hypotekárnu špecialistku, ktorá nájde cestu k splneniu Vášho sna - kúpe bytu v Panskom poli.

Po preverení hypotekárnou špecialistkou s pozitívnym výsledkom následne pripravíme k podpisu zmluvu o budúcej kúpnej zmluve so zložením rezervačného poplatku (vo vopred dohodnutej výške). Doplatok kúpnej ceny bude realizovaný až po kolaudácii bytového domu.

Podrobné informácie

Začiatok2022
Počet100
Výmera44 - 164.30 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Vykurovanieáno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Mičíková Reality, s.r.o.
Kalvária 3, Nitra 949 01

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421905.. zobraziť +421 905 523 619
backOFFICE.Sk