Pekná chata aj na celoročné bývanie v kúpeľnom meste Trenčianske Tepli

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
65 m²
266 m²
predaj - Chata - Novostavba
89.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4126x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

Murovaná dvojpodlažná priestranná chata s možnosťou celoročného bývania na svahovitejšom slnečnom pozemku s otvoreným výhľadom na Strážovské vrchy v meste Trenčianske Teplice na predaj.
Napriek tomu , že nehnuteľnosť je situovaná na kopci nad mestom je celoročne prístupná po mestskej asfaltovej komunikácii ( posledných 30 metrov spevnená cesta) a dá sa parkovať priamo na pozemku. Samotná chata pozostáva z malej terasky, vstupnej chodby ,veľkej spoločenskej miestnosti prepojenej s kuchynskou časťou, kúpeľne s toaletou a veľkou plnohodnotnou podkrovnou spálňou so štyrmi posteľami a príjemným výhľadom na okolie. Pod terasou je malá pivnička s vodárničkou a s možnosťou uschovať kosačku a ďalšie potrebné náradie. Nehnuteľnosť bola postavená z kvalitných materiálov a spĺňa kritéria aj na celoročne bývanie, v prípade potreby vie v chate prespať aj 6 ľudí. Chata sa predáva tak ako vidíte na fotodokumentácii. Vo vedľajšej chate býva dobrý sused, pozemky sú geometricky rozdelené s vlastnou vstupnou bránou. Ak hľadáte kvalitnú nehnuteľnosť ( na vlastnom pozemku so súpisným číslom a bez právnych zádrhelov), nepotrebujete veľký pozemok a záleží Vám skôr na lokalite tak táto nehnuteľnosť je určená priamo pre Vás.
Samotné kúpeľné mesto ponúka naozaj všetko potrebné na celoročné vyžitie, takisto aj celé okolie krajského mesta Trenčín a vzdialenosť približne 10 km od diaľnice je ďalšou s veľa výhod ktoré ponúka samotná nehnuteľnosť a aj lokalita.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Trenčianských Tepliciach

Inzerovaný chatu v Trenčianských Tepliciach v cene 89.500,- € je o 67.184 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Trenčianských Tepliciach. Rozloha je o 30 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Trenčianských Tepliciach.

Pozícia realitnej ponuky

89.500,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 345.000,- €
266 m²
Rozloha pozemku 266 m² 4470 m²
65 m²
Úžitková plocha 22 m² 235 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku266 m²
Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-287949158507 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.