Pekná drevenica na Nižnej Boci po rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
90 m²
614 m²
predaj - Chata
208.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1810x zobrazená v zozname / 139x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj drevenicu v chalupársky vyhľadávanej obci Nižná Boca.
Výhodou nehnuteľnosti je, že je po veľkej rekonštrukcii. Na drevenici je kompletne nová strecha. To znamená, že je nový krov a plechová krytina, nový vymurovaný a vyvložkovaný komín. Zdvihnuté podkrovie má potenciál na dobudovanie obytného priestoru, ktorý tu bolo majiteľmi naplánovaný.
Drevenica je napojená na elektriku, vodovod a betónovú žumpu. Všetky rozvody sú nové. Vykurovanie je riešené krbom. Samozrejmosťou sú nové drevené euro okná. Vonkajší a vnútorný obklad drevenice + vnútorné zateplenie minerálnou vlnou.
Prízemie drevenice pozostáva z dvoch obytných častí, každá má svoj samostatný vchod. Prednú časť tvoria dve izby v pôvodnom stave. Momentálne slúžia ako sklad. Zadnú časť tvorí zrekonštruovaný obytný priestor s rozlohou 70m2. Nachádza sa tu veľká otvorená spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa, spálňa, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Zadnú a prednú časť je možné v budúcnosti jednoducho prepojiť.
Prednú časť si môže nový majiteľ dokončiť podľa svojich predstáv. Materiál, ako je drevo na vonkajší obklad, okná (aj na podkrovie) a vchodové dvere sú k dispozícii v cene.
Pred drevenicou je možné pohodlne zaparkovať aj 3 autá. Pozemok ktorý prislúcha k nehnuteľnosti má 614m2.
Nižná Boca je obec ležiaca v Národnom parku Nízke Tatry. Obec je charakteristická svojimi drevenicami a pôvodnou architektúrou. Len 5 minút autom je vzdialené lyžiarske stredisko Čertovica, upravené bežecké trate , či nová koliba - reštaurácia v katastri obce Nižná Boca.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši

Inzerovaný chatu v Liptovskom Mikuláši v cene 208.000,- € je o 135.122 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

208.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.000,- € 399.000,- €
614 m²
Rozloha pozemku 40 m² 3200 m²
90 m²
Úžitková plocha 1 m² 230 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku614 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_287770404551 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.