Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, KLÍMA, Jégého alej III.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégého
59 m²
11
9
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
690,- €/mes. Energie:
160 € / mes
vrátane poplatkov za parking, +160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

849x zobrazená v zozname / 86x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný, kompletne zariadený 2-izbový byt s balkónom, klímou a vonkajším parkovacím miestom v novostavbe Jégého alej III. v blízkosti Zimného štadiónu Ondreja Nepelu na Jégeho aleji vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 54 m2 + balkón 5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 9. poschodí v 13. poschodovej novostavbe s výťahom.

K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie miesto.



Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička, automatická práčka a toaleta. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na balkón, spálňa, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, školy, škôlky, zimný štadión, centrálne trhovisko, obchodný dom Centrál. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy a električky.

Byt je voľný od 27.05.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Cena prenájmu predstavuje 690 euro najom + 160 euro energie vrátane poplatku za internet.

Byt je vhodný max.pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha59 m²
Poschodie9
Počet poschodí11
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno