Penzión s luxusným wellness centrom + Reštaurácia u Mlynárky Dudince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Dudince
Ulica.: Hlavná
4200 m²
3563 m²
4
25
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Hotely a penzióny
1.280.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34968x zobrazená v zozname / 1836x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ! Penzión U Mlynárky s bazénom, luxusným wellness centrom + samostatná zabehnutá Reštaurácia u Mlynárky

Szilárd Jánosfalvi - KN Reality Vám ponúka na predaj zabehnutý Penzión U Mlynárky s bazénom, luxusným wellness centrom v Dudinciach.
Krásne prostredie pre prázdninujúce rodinky, romantické páriky, wellness fanušíkov či biznis klientelu unikajúcu každodennému stresu v Dudinciach. Hostia sú unesení mimoriadnym pocitom tepla a komfortu v exkluzívne zariadených apartmánoch a izbách. Penzión je tiež ideálnym miestom pre firemné stretnutia, semináre, školenia, firemné večierky alebo svadby vo vynikajúcej lokalite Dudiniec.
V štýlovom wellness centre na prízemí penziónu sa nachádza krytý bazén (12x6 m, 28 °C), ktorý je v letných mesiacoch prepojený s terasou. Pýchou wellness zóny je potom saunový svet s fínskou, bylinkovou, aroma a infra saunou, rímskym parným kúpeľom, laconiom (suchá rímska sauna), amazonským dažďom, vodnou cestou, Kneippovým chodníkom a ľadopádom + samozrejme aj masážne príležitosti.

V penzióne sa nachádza - 21 izieb Komfort


- 2 apartmány Family
- 1 izba Lux
- 1 apartmán lux
- 1 prezidentský apartmán - 130m2
- plne vybavená konferenčná miestnosť
- reštaurácia + bar
- výťah
Hneď vedľa Penziónu sa nachádza zabehnutá Reštaurácia u Mlynárky s tradičnou, chutnou Slovenskou kuchyňou. Zastavaná plocha reštaurácie je 205 m2.
Zastavaná plocha penziónu je 1065 m², pričom úžitková plocha je 4200 m², plocha pozemku je 3563 m2. Pred objektom sa nachádza parkovisko pre hostí, Okolie hotela je veľmi tiché.

Iba 300 metrov vzdialené je Kúpalisko Dudinka.


Pešia zóna Dudiniec je vhodná na korčuľovanie, prechádzky, jogging. Okolité prostredie je vhodné na turistiku, oddych a relax v prírode.
V prípade záujmu Vás nehnuteľnostou radi prevedieme a vieme Vám poskytnúť všetkú dokumentáciu, vrátane pôdorysov

Cena: 1. 280 000EUR Penzión + Reštaurácia



UNIQUE OPPORTUNITY! Pension U Mlynárky with swimming pool, luxury wellness center + separate Restaurant u Mlynárky

Szilárd Jánosfalvi - KN Reality offers for sale the well-established Penzión U Mlynárky with a pool and a luxurious wellness center in Dudincie.
A beautiful environment for vacationing families, romantic couples, wellness fans or business clients escaping the daily stress in Dudincie. Guests are blown away by the extraordinary feeling of warmth and comfort in the exclusively furnished apartments and rooms. The guesthouse is also an ideal place for company meetings, seminars, trainings, company parties or weddings in the excellent location of Dudiniec.
In the stylish wellness center on the ground floor of the guesthouse, there is an indoor pool (12x6 m, 28 °C), which is connected to the terrace in the summer months. The pride of the wellness area is the sauna world with Finnish, herbal, aroma and infrared saunas, Roman steam bath, laconium (dry Roman sauna), Amazonian rain, waterway, Kneipp path and icefall + of course also massage opportunities.

There are 21 Comfort rooms in the guesthouse


- 2 Family apartments
- 1 Lux room
- 1 apartment lux
- 1 presidential suite - 130m2
- fully equipped conference room
- restaurant + bar
- a lift
Right next to the guesthouse is the well-established Restaurant u Mlynárka with traditional, tasty Slovak cuisine. The built-up area of the restaurant is 205 m2.
The built-up area of the guesthouse is 1065 m², while the usable area is 4200 m², the land area is 3563 m2. There is a parking lot for guests in front of the building. The surroundings of the hotel are very quiet.
Only 300 meters away is the Dudinka Swimming Pool.
Dudiniec pedestrian zone is suitable for skating, walking, jogging. The surrounding environment is suitable for hiking, rest and relaxation in nature.
If you are interested, we will be happy to show you around the property and can provide you with all documentation, including floor plans

Price: 1. 280,000EUR Pension + Restaurant

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja hotela a penzionu v Dudinciach na ulici Hlavná

Inzerovaný hotel / penzión na ulici Hlavná v Dudinciach v cene 1.280.000,- € je o 1.055.116 € lacnejší ako je priemerná cena hotela a penzionu v Dudinciach. Rozloha je o 1303 metrov väčšia ako je priemerná rozloha hotela a penzionu v Dudinciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3563 m²
Zastavaná plocha1065 m²
Úžitková plocha4200 m²
Počet poschodí4
Počet izieb25
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Bazéninteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--60 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.