Piváreň Barbell and Beer v Komárne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Mieru
áno
áno
predaj - Gastro priestory
30.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

31606x zobrazená v zozname / 3560x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na odstúpenie obľúbenú štýlovo zariadenú piváreň Barbell and Beer v Komárne.
Prevádzku tvorí hlavná miestnosť, sociálne zariadenia (dámy, páni, personál), vnútorný sklad, kuchynka a terasa. V hlavnej klimatizovanej miestnosti sa nachádza plne vybavený bar a až do 80 miest na sedenie. Výhodou je možnosť prevádzkovania vonkajšej terasy s rozlohou cca100 m2 s počtom miest na sedenie cca 70. Veľkým bonusom je bezproblémové parkovanie, nakoľko je možnosť parkovania ako pred samotnou pivárňou, tak aj na priľahlom parkovisku.
Ak hľadáte vynikajúcu investičnú príležitosť, prísť do hotových priestorov a pokračovať v úspešnom podnikaní, toto je tá správna voľba.
Zákazníci si obľúbili okrem príjemného jedinečného prostredia a vždy prívetivého personálu hlavne ponuku pravých remeselných pív, kvalitného alkoholu, skvelej kávy, rôznych čajov a chutných limonád. Piváreň je známa aj predajom fantastických obložených mís k vínu a pivu.
Dôvodom odstúpenia je mimoriadna zaneprázdnenosť majiteľov v rámci iných podnikateľských aktivít. Prevádzka potrebuje majiteľa, ktorý sa jej bude vedieť plnohodnotne venovať a ďalej ju rozvíjať. Táto piváreň si už vybudovala svoje meno a vďaka svojej tradícii, polohe a vybudovanej klientele je predurčená na úspech.

Možnosť odstúpenia prevádzky zabehnutej pivárne je 30.000,-€. Možnosť dohody odkúpenia zásob v hodnote cca 7500,-€ za 5000,-€.
Odstupuje sa s celým svojím zázemím, overenými dodávateľmi, vrátane komplet dokumentácie a všetkými povoleniami, FB a Instagramovou stránkou. V cene je komplet výbava podniku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja gastro priestoru v Komárne na ulici Mieru

Kontaktujte

Mgr. Erik Fekete

Mgr. Erik Fekete

mluvim česky beszélek magyarul hovorím po slovensky
+421905.. zobraziť +421 905 645 330

FS Partners Reality

FS Partners Reality

Svätoondrejská 4668/11, Komárno 945 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statuszrušené
Internetwifi
Terasaáno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--11 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.