Úsporný nízkoenergetický 2 izbový byt 55, 5 m2 s balkónom - Dvorníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
Ulica.: Dvorníky
52 m²
4
2
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
99.936,- €
Ponúknite vlastnú cenu

85313x zobrazená v zozname / 2284x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

Dávame vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych bytových domoch s tepelnými čerpadlami a rekuperáciou v projekte Pod Ráblom. Prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty.

Na slovenskom trhu najobľúbenejší variant dvojizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou od 52 m2 + balkón o výmere 3,5 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 55,5 m2.

Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na balkón spojenej s jedálňou a kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s WC.

Byty sa predávajú v troch štádiách výstavby.



Uvádzacia cena od 99.963€ je za 2-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv.

V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena od 103.936€.

V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi.

Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800€. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880€.

Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém.

Energetický certifikát všetkých 3 bytových domov dosiahne triedu A0. Všetky budú postavené z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom.

Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra.

Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 1 izbových, 3 izbových bytov a tiež 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás.

Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Dvorníkách

Inzerovaný 2 izbový byt vo Dvorníkách v cene 99.936,- € je o 3.655 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Dvorníkách. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Dvorníkách.

Pozícia realitnej ponuky

99.936,- €
Cena nehnuteľnosti 96.000,- € 138.000,- €
55.5 m²
Celková rozloha 51.3 m² 68 m²
52 m²
Úžitková plocha 41 m² 61 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha55.5 m²
Úžitková plocha52 m²
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0032 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny