Ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom - 160 m² v obci Hvie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
480 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
299.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5774x zobrazená v zozname / 359x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom - 160 m² v obci Hviezdoslavov na pozemku - 480 m².


Jedná sa o murovaný dom, ktorý bude skolaudovaný do konca leta. Hotové sú plastové okná, škridlová strešná krytina Terran. V cene holodomu bude aj dlažba v technickej miestnosti, na ktorej bude umiestnené tepelné čerpadlo, 7 – komorové plastové okná s izolačným trojsklom, zásuvky, vypínače, štrukturovaná kabeláž na internet a televíziu, príprava na centrálnu rekuperáciu, nachystaný vývod na fotovoltaiku. Na dome je aj vývod na nabíjačku pre elektromobil.

Kúrenie v dome je možné hotovým teplovodným podlahovým kúrením s rozdeľovačom, tepelným čerpadlom a termostatom v každej izbe, alebo krbom, na ktorý je pripravený komín.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, optický internet, pred ňou sa nachádza spevnená plocha pre tri autá, príprava na kamery, alarm, vonkajšie žalúzie,
Na pozemku je ďalší prívod vody použiteľný na záhrade, tiež elektrické zásuvky, z ktorých sa dá popod zem potiahnuť elektrina aj ďalej k prípadnému záhradnému domčeku alebo bazénu.

Rozloha pozemku predstavuje 480 m². Úžitková plocha domu je 160 m².

Hviezdoslavov je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda, ležiaca na západe Žitného ostrova, v blízkosti okresu Senec. Obec Hviezdoslavov susedí s obcou Kvetoslavov, cez ktorú prechádza železničná trať zo železničnej stanice Bratislava-Nové Mesto do Komárna. Vlaková stanica je 5 minút peši od domu. V blízkosti sa nachádza rýchlostná cesta R7, ktorej privádzač Šamorín-Sever je na ceste v smere na Šamorín. Vzdialenosť od Bratislavy je 17 km, Mesto Šamorín, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza vo vzdialenosti 5 km.

V Hviezdoslavove sa nachádza materská škola, lekáreň, potraviny, nákupné centrum, do konca roku 2025 by mala byt dokončená aj nová základná škola. V neďalekom Šamoríne je zdravotné stredisko.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát A0 bude predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku480 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky