Ponúka na predaj moderný 11 izb. dvojdom na 1128 m2 pozemku.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Zálesie
Ulica.: Malinovská
397 m²
1128 m²
2
11
nie
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

26409x zobrazená v zozname / 1034x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

S poverením majiteľa ponúkame na predaj veľký, slnečný dvojpodlažný dvojdom na veľkom pozemku s bazénom, parkovou úpravou a odrastenou zeleňou.

Tento dvojdom je vhodný na dvojgeneračné bývanie ale jednotlivé domy sa dajú využívať aj samostatne. Ďalším vhodným využitím je aj využitie na podnikateľské účely, kde sa sa dá spojiť bývanie s firemnými priestormi alebo využiť oba domy napr. na prevádzku škôlky, penziónu alebo podobného zariadenia.


Dom1 je riešený ako apartmánový dom má 7 izieb, 4 kúpeľne, 3 šatníky, komora, technická miestnosť ZP 142 m2, UP 238 m2.
Dom2 má 4 izby ZP 99 m2, UP 159 m2 + krytá terasa 25 m2. Pozemok o výmere 1128 m2 je rovinatý s parkovou úpravou, bazénom a altánkom.


Dispozičné riešenie domu 1:


Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou (spotrebiče elektrická varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, vstavaný kávovar) a jedálňou, špajza, technická miestnosť, samostatné WC s umývadlom. Izba so samostatnou kúpeľňou, herňa, schodište,
Na poschodí sa nachádza: chodba, 3 izby každá so samostatným šatníkom a kúpeľňou spojenou s WC, pracovňa s balkónom. Dom má hlavný a dva vedľajšie vchody.

Dispozičné riešenie domu 2:


Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou (spotrebiče plynová varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, pračka, zabudovaná mikrovlnná rúra) a jedálňou, komora, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, izba.
Na poschodí sa nachádza: chodba, obývacia izba s kuchyňou (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu), 2 izby, kúpeľňa spojená s WC, šatník. Dom má hlavný a dva vedľajšie vchody.

Rodinný dom sa nachádza v zabývanej časti obci, ktoré ponúka absolútne súkromie, kvalitné a pohodlné bývanie s veľkorysým priestorom v dome i na pozemku.
Na pozemku sa nachádzajú 2 úložné priestory, altánok, vonkajší krb, bazén 8x4,6m, hĺbka 1,5m, sprcha, jazierko a krásna parková úprava.

Domy sú postavené s pálených 30cm tehál, 5 komorové plastové okná, sieťky, žalúzie automatické plynové podlahové kúrenie s vonkajšími senzormi. Domy sú napojené na všetky IS – elektrina 400W, plyn, obecná voda, studňa, žumpa, (prípojka je pripravená - kanalizácia v obci vo výstavbe). Dom bol skolaudovaný v 2011 a je nepodpivničený.

Obec má dobrú občiansku vybavenosť pre základné potreby ako obchody, škôlka, reštaurácie, kostol, pohostinstvo, dobré dopravné spojenia a možnosti rekreačného rekreačného využitia.

Cena a bližšie info v RK.



Hypotekárny úver možný, s ktorým Vám radi pomôžeme ZADARMO (poradenstvo – výber najvhodnejšieho produktu a banky).

© Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.

Pre bližšie informácie a obhliadky nás môžete kontaktovať na alebo mailom

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1128 m²
Zastavaná plocha241 m²
Celková rozloha397 m²
Úžitková plocha397 m²
Počet poschodí2
Počet izieb11
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--264351 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.