Ponúkame Vám exkluzívne na predaj krásny rodinný dom, obec Oponice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Oponice
2551 m²
3,5
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13614x zobrazená v zozname / 1027x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj krásny rodinný dom s rozľahlou záhradou, garážou a výhľadom na Oponický hrad v obci Oponice.
Dom má jedno podlažie a 1/3 podpivničeného priestoru s letnou kuchyňou a dvomi komorami. Úžitková plocha obytného priestoru je okolo 100m2, plocha pozemku mimo domu je 1970 m2. Dom je postavený približne v r.1979 z pálenej tehly a kvádru ,kúrenie je ústredné-tepelné, vykurovanie je možné zabezpečiť prístavbou krbu ( v dome je zabudovaný komín ). Podlahy sú z PVC a dlažby. Dom je zateplený 5 cm polystyrénom. Strešná krytina je z plechu, výmena je robená v roku 2013 okná sú plastové. Dom má 4 obytné izby, jednu kuchyňu, jednu kúpeľnu s toaletou, ktorá potrebuje rekonštrukciu. Na pozemku sa nachádza hospodárska garáž a malá hospodárska budova na náradie. Dom sa predáva bez zariadenia, majiteľ v prípade kúpy všetko vysťahuje. Pozemok je udržiavaný, záhrada pôsobí dojmom parku, je tu vkusná výsadba ovocných i okrasných stromov a krov, skladá sa z dvoch parciel mimo časti domu. V zadnej časti záhrady je výhľad na neďaleký Oponický hrad a za plotom zadnej časti záhrady sa nachádza poľná cesta.
Máme pre vás aj ponuku kúpu RD s pozemkom, ako investičného pozemku, ktorého celková výmera je 2551 m2 a je vhodná na vybudovanie viacerých stavebných pozemkov. Cena v tomto prípade dohodou.
V okolí sa nachádza Chateau Oponice s welness a historickou knižnicou, s nádherným zámockym parkom. Ďalej sú tu turistické chodníky na neďaleký Oponický hrad. Obec má slušnú občiansku vybavenosť, obchod, kostol, pošta, škola a pohostenie. Obec Oponice sa nachádza asi 15 -20 minút od mesta Topoľčany, 27 minút od mesta Partizánske a približne rovnako od mesta Nitra. Cena domu s rozľahlými pozemkami je 199 000€.
Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
V prípade záujmu o obhliadku, alebo o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Oponiciach

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 15.000,- € 230.000,- €
2551 m²
Celková rozloha 42 m² 3240 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha2551 m²
Počet izieb3,5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-10924005 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.