POSLEDNÝ VOĽNÝ - Obchodný priestor 60m2, R CENTRUM - Richtárske pole

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Richtárske pole
60.22 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
74.264,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

21969x zobrazená v zozname / 1612x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Dominantou prvého podlažia sú obchodné priestory o rozlohje 60,22m2 vhodné na obchod, služby, prípadne iné obchodné účely. Obchodný priestor sa nachádza na 1p/3p novo postaveného polyfunkčného domu, ktorý je ideálny či už na bývanie alebo na spojenie bývania s podnikaním.

Polyfunkčný dom je postavený z tehál, zateplený polystyrénom, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom (Metbrush Silver) - Nanocleaner
Antimicrobial Ultra siete na plastové okná. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup, výťah (SCHINDLER), vonkajšie parkovanie, a optické pripojenie každého bytu na internet, lícové tehly - RUSTIQUE. Systém centrálnej dodávky teplej vody (ohrev teplej vody bude v zásobníkovom ohrievači Buderus, umiestnený v technickej miestnosti). Tepelné čerpadlo bude napojené na vykurovací systém Buderus. Farebná zámková dlažba.

LOKALITA:


Je skoro nemožné snúbiť výbornú dostupnosť do mesta s úplným pokojom vidieka, dobrých susedov, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť. Lokalita tohto bytového domu spĺňa všetky tieto atribúty a preto nie je nič prekvapujúce.

Ponúka vynikajúcu dostupnosť nielen do centra, ale aj na diaľnicu do Bratislavy. Bezpečná a vhodná pre rodinu s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú škôlky, školy, obchody, priestory na voľno časové aktivity. V okolí objektu R CENTRUM budú vysadené plochy zelene, ktoré spolu s detským ihriskom budú miestom relaxu, pokoja, zábavy, určitého súkromia a hlavne miestom oddychu v blízkosti prírody. Ďalšou výhodou a hlavne bonusom k samotnému pohodliu bude možnosť nákupu potravín, priamo v obchode, ktorý bude súčasťou bytového domu. Všetky spomínané benefity vám zabezpečia komfortné bývanie.


Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Galante na ulici Richtárske pole

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Richtárske pole v Galante v cene 74.264,- € je o 12.919 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Galante. Rozloha je o 77 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Galante.

Pozícia realitnej ponuky

74.264,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 400.000,- €
60.22 m²
Celková rozloha 42 m² 5767 m²
60.22 m²
Úžitková plocha 60.22 m² 386 m²

Kontaktujte

Michaela Hincová

Michaela Hincová

hovorím po slovensky
0911411.. zobraziť 0911 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha60.22 m²
Úžitková plocha60.22 m²
Statusaktívne
Internetoptika
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-176 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.