Pôvodná vínna pivnička na Modranskom viničnom vŕšku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
16 m²
1054 m²
predaj - Chata
20.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1806x zobrazená v zozname / 156x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

Táto pôvodná pivnička sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou vyše 1000 m2 na viničnom vŕšku v obci Modrany.

Je to domček pozostávajúci z tehlovej klenbovej pivnice so vstupnou predsieňou a úložným priestorom na povale.
Bol roky nevyužívaný, všetky prístroje na výrobu vína v ňom ostali, tak ako ich naposledy po zbere a spracovaní vína uložili. Človek tu má pocit, akoby sa tu zastavil čas, ešte aj stará petrolejka visí stále na stene.

Pivnička stojí približne v strede pozemku, za domom je hustý porast rôznych drevín. Predná časť pozemku by sa dala využiť na stavbu ďalšej chatky alebo pivnice. Pozemok končí pri kopci, nad ktorým sa týčia vysoké stromy lesa. K pozemku vedie z obce z časti asfaltová, potom nespevnená cesta cez strmý kopec.
Na viničný vŕšok bol práve privedený obecný vodovod, prípojka je už pripravená priamo pri pozemku, aktuálne sa čerpá voda zo spoločnej studne. Elektrina je taktiež v dosahu, ktorá je vedená priamo popri domčeku.

Viničný vŕšok je vzdialený cca 1,5 km od centra obce. Dedinka Modrany leží len 20 km od okresného mesta Komárna a vpadá do významnej vinárskej oblasti, kde sa vyrábajú najlepšie vína Slovenska. O čom svedčia aj miestne vinárske slávnosti, ktoré sa každoročne organizujú priamo pri pozemku.

V pozadí obce sa týčia vrchy maďarského pohoria Gerecse, ktoré spolu s mohutnou riekou Dunaj, tečúcou popri jeho nohách, tvorí hranicu s Maďarskou republikou. Miestne podmienky, ako je množstvo termálnych kúpalísk, historických miest, medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 a krásne dunajské pláže, sú len malou časťou možností na trávenie voľného času na Podunajsku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Komárne

Inzerovaný chatu v Komárne v cene 20.000,- € je o 2.758 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Komárne. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Komárne.

Pozícia realitnej ponuky

20.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
1054 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
16 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1054 m²
Úžitková plocha16 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_288082638612 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.