Pozemok 635m2 s právoplatným SP a projektom IBV Malé Sihote - Šintava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Šintava
635 m²
studňa a vodovod
nie
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
108.000,- €
170,08 €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3405x zobrazená v zozname / 361x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovzniknutej lokalite okrajovej časti obce Šintava - IBV Malé Sihote. Ideálna rozloha pozemku 634m2 má šírku 19m a dĺžku 33m.
IS - voda, elektrina, kanalizácia tlaková, studňa 12m, optika.

V cene pozemku projekt s právoplatným stavebným povolením na RD s dvomi bytovými jednotkami. Veľkosť bytovej jednotky je 129,21m2 z toho úžitková plocha je 87,65m2.

VÝHODY:


- SP možnosť ihneď stavať
- udržiavaný pozemok
- nová lokalita
- dostatok zelene
- Sereď v pešej dostupnosti
- výjazd na D1

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku635 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky