Pozemok 805m2 s projektom rodinnéhno domu, Voderady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Voderady
805 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
162.000,- €
201,24 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3283x zobrazená v zozname / 351x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný pozemok na stavbu rodinného domu v novo vybudovanej tichej lokalite pri lesíku v obci Voderady. Ideálna rozloha 805m2 (25x32).

IS - voda, elektrina, plyn, kanalizaci, opticka.



K dispozícii kompletná projektová dokumentácia (zahrnutá v cene pozemku) na rodinný dom typ bungalov.

Obec Voderady má kompletnú občiansku vybavenosť - ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko, lekáreň, zubný lekár, nákupné možnosti. Priame napojenie na diaľnicu D1.

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku805 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky