Pozemok na vystavbu 3 domov, Koliba, 1171m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Suchá
1171 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Výstavba domov
1.100.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2469x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária OCCAM New Home ponúka na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Bratislavske Koliby na Suchej ulici na výstavbu rodinných domov.

POZEMOK: Pozemok s rozlohou 1171 m2 je posledný v slepej ulici a je obklopený zalesneným pozemkom vo vlastníctve Hlavného mesta Bratislava. Na pozemku sa nachádza stavba dvojpodlažného domu v dobrej kondícii, ktorá môže byť výhodou pri výstavbe, nakoľko ušetrí čas pri povoľovacom procese. Avšak ak by Vám stavba nevyhovovala do projektu, je ochotný na vlastné náklady budovu odstrániť. Všetky IS na pozemku. K pozemku vedie spevnená príjazdová komunikácia. Pozemok je mierne vo svahu a ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu.

Podľa UPI je na pozemku prípustná výstavba najmä - bytové domy do 4 nadzemných podlaží, zeleň líniovú a plošnú, zeleň pozemkov obytných budov, vodné plochy ako súčasť parteru a plôch zelene, zariadenia a vedenia technickej a dopravnej vybavenosti pre obsluhu územia. Možnosť zastavania IZP 0,25 pri RD - pozemok nad 400 – 600 m2. K pozemku bola vypracovaná štúdia, ktorá ráta s rôznymi variantmi výstavby na pozemku. S jedným, dvoma alebo troma domami.

LOKALITA: Pozemok je situovaný v zástavbe rodinných domov v krásnom prostredí a v bezprostrednej blízkosti lesov bratislavskej Koliby, ale zároveň kúsok od mesta. Lokalita ponúka výbornú občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, lekáreň, pošta, MHD. Mestská časť Nové Mesto ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia a je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko sa nachádzame na úpätí Malých Karpát.

V bezprostrednej blízkosti pozemku sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Lokalita ponúka dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom trolejbusov (č. 44) aj autobusov ( č. 145).

CENA: 1.100.000EUR



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1171 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--100 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.