Pozemok s domom vo výbornej lokalite v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Palárikova
1176 m²
predaj - Pozemky - bývanie
215.000,- €
182,82 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1482x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK Ponúka exkluzívne na predaj pozemok o rozlohe 1176 m2, na ktorom sa nachádza starší rodinný dom so súpisným číslom. Pozemok je situovaný v západnej časti Palárikovej ulice v blízkosti supermarketu Lidl a Nemocnice s poliklinikou v Čadci. Odporúčame vám pozrieť si fotografie a ďalšie informácie o pozemku, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Následne kontaktujte nášho realitného agenta Róbert Kubala , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku nehnuteľnosti.

Pozemok je slnečný, rovinatý a celoročne dobre prístupný z asfaltovej komunikácie. V bezprostrednom okolí pozemku je zástavba rodinných domov. V dosahu je dobrá občianska vybavenosť – zástavka MHD, supermarket, pošta, nemocnica, základná škola, materská škola, vlaková zastávka. Centrum mesta je vzdialené približne 15 minút chôdze.

Výhodou kúpy tohto pozemku je tiež jeho hranica s prístupovou cestou dlhá až 63 metrov, čo umožňuje výhodné dispozičné využitie pozemku aj po jeho rozdelení a následnú výstavbu aj viacerých rodinných domov, prípadne dvojdomu a podobne. Do domu sú zavedené verejný vodovod a elektrina, vedenie plynu a verejnej kanalizácie je na hranici pozemku. Samotný rodinný dom nie je v súčasnom stave vhodný na bývanie.

Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie. Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku.

Spoločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.
Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.
© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1176 m²
Statusaktívne