Predaj 1 izbový byt v super lokalite, Hraničná ulica, BA II. Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
45 m²
7
1
1
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
165.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4683x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 249x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária House reality ponúka na predaj 1 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v žiadanej časti Bratislavy v lokalite Bratislava II. Ružinov, na ulici Hraničná. Nachádza sa na 1/7 poschodí panelového, zatepleného domu s výťahom. Celková výmera je 45 m2, z toho má lodžia 3,5 m2 a pivnica 1,8 m2. Zariadenie v prípade záujmu môže zostať k užívaniu. Byt je orientovaný na západnú stranu. Parkovanie je možné pri bytovom dome.

STAV BYTU:


Byt po čiastočnej rekonštrukcii - platové okná, zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka so spotrebičmi, plávajúca podlaha, dlažba, vstavaná skriňa v chodbe.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vývoj ceny