Predaj, 2 - izbový byt, Žiar nad Hronom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
62 m²
3
2
nie
pôvodný
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
76.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2066x zobrazená v zozname / 217x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj dvojizbový byt v blízkosti centra mesta Žiar nad Hronom, s celkovou obytnou plochou 62 m2. Nachádza sa na 3 poschodí zo štyroch, orientovaný na sever a juh. Byt je v osobnom vlastníctve a v pôvodnom stave. Byt dispozične pozostáva: z kuchyne, 2x izby, kúpeľne, samostatným WC a chodby. K bytu prislúcha aj pivnica. Kúrenie je centrálne. Pri bytovom dome je bezproblémové verejné parkovanie ktoré je kúpou ihneď k dispozícii. Byt sa bude predávať so zariadením po dohode s majiteľom bytu.

Lokalita v ktorej sa bytový dom nachádza je výborná z hľadiska občianskej vybavenosti vďaka tomu že sa nachádza v blízkosti centra mesta Žiar nad Hronom. V tesnej blízkosti pri byte sa nachádza základná aj stredná škola, ihriská, nemocnica a komplexná sieť obchodov a služieb, kúsok od bytu sa nachádza aj mestský úrad .

Cena: 76.990,-€. Platba v hotovosti aj na úver.



V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie, kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a pomoc pri financovaní kúpi nehnuteľnosti.

Úver Vám vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Pre viac informácii ohľadom nehnuteľnosti ma kontaktujte na telefónnom čísle: .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverná

Vývoj ceny