PREDAJ 3 izbový byt - NOVOSTAVBA -Tekovské Nemce - NOVÝ PROJEKT !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Tekovské Nemce
85.65 m²
3
3
áno
holopriestor
áno
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13644x zobrazená v zozname / 511x zobrazená detailne / 400x zobrazená detailne tento mesiac

NOVÝ PROJEKT Predaj krásneho, novučičkého 3 izbového bytu byt je rozmerovo veľkorysý – 85,65m2 + balkón
Interiér má jadrové omietky so štukovou povrchovou úpravou s bielym náterom, stropy sú zo sadrokartónu, taktiež s bielym náterom so zabudovanými LED bodovými svietidlami okrúhleho tvaru. Niektoré miestnosti (obývačka, spálňa, detská izba) ponúkajú päticu E27 so žiarovkou, kde máte možnosť zvoliť si svoj vlastný zdroj svetla. Zo vstupnej chodby prejdete popri WC a kúpeľni do priestrannej dennej časti – kuchyne s príručnou špajzou, jedálne a obývačky. Tá má výstup na balkón o veľkosti 3,57 m2.
Spálňa a detská izba sú nepriechodné, slnečné a priestranné. Majú premyslene vystavanú časť pre šatníkové skrine tak, aby Vám neuberali z priestoru. Chodba, kúpeľňa, technická miestnosť a komora majú keramickú dlažbu.
Byt je pre Vás pripravený v prevedení holobyt, avšak vieme Vám ho dotvoriť do štandardu podľa Vašich preferencií .

Dispozícia 3 i bytu:


- chodba
- otvorená kuchyňa s jedálňou, špajza
- obývacia izba s výstupom na balkón
- spálňa
- detská izba
- kúpeľňa
- samostatné WC

Bytový dom sa skladá z 9 bytových jednotiek 3 x 2-izbový byt a 6 x 3-izbový byt. K bytom prislúchajú garáže v rozmere 19,30 m2 a vonkajšie parkovacie státie 16,50 m2. Každý byt má vlastnú pivnicu o ploche 2,0 m2, plus spoločnú kočikáreň.
Bytovka je postavená z keramickej tehly značky Porotherm (obvodové murivo hrúbky 300 mm a vnútorné priečne nosné murivo hr.: 250 mm,) Obvodové steny sú zateplené minerálnou vlnou Nobasil (160 mm). Strecha je zateplená celulózovou fúkanou izoláciou Climatizer plus (v hr.: 430mm) V bytoch je stropný keramický systém a sadrokartónové stropy. Spoločné priestory, pivnice a garáže sú betónové a povrchovo upravené náterom na betón. Vstup do bytovky a schodisko je vydláždené keramickou dlažbou. Podlahy sú akusticky izolované v hr.: 150 mm vrátane kročajovej protizvukovej izolácie. Vchodové dvere do každého bytu sú protipožiarne s oceľovou zárubňou. Plastové okná majú izolačné trojsklo v prevedení antracit/biela farba. Na balkónoch je mrazuvzdorná keramická dlažba a oceľová konštrukcia zábradlia a výplň tvorí doska Fundermax v hr.: 8 mm v antracitovej farbe.
Keďže sme mysleli na úspory v energiách, vybrali sme pre Vás podlahové kúrenie cez plynový kotol Baxi. Teplotu v byte si viete jednoducho regulovať cez termostat v obývačke. Každý byt má svoje vlastné merače vody, plynu aj elektriny.

Náklady cca 80€ mesačne.



IS: plyn, elektrina (medené rozvody), voda, septik, možnosť do budúcna napojiť na kanalizáciu (nie je vybudovaná v obci), prípojky na optický internet, požiarna nádrž.
Exteriér bytového domu tvoria zatrávňovanie systémy vyplnené jemným kamienkom, zámkovou dlažbou a betónovou komunikáciou. Zároveň bude upravený výsadbou zelene a trávnatých plôch.

Cena za troj izbový byt v prevedení holobyt vrátane garáže, garážového státia a pivnice je 130 000,-€

Po dohode je možné aj dokončenie do prevedenia štandard - komplet kúpeľňa (WC, sprchový kút, umývadlo), dlažby, podlahy, obklady, interiérové dvere, kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, chladnička, mraznička, umývačka a mikrovlnka, digestor. Cenu Vám vypočítame v závislosti od použitých materiálov.

Obec má kompletnú občiansku vybavenosť. Z obce je veľmi dobrá a pružná dostupnosť na diaľnicu a do miest ako Zlaté Moravce, Nová Baňa, Levice či Tlmače.

Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám sprostredkujeme našim úverovým špecialistom.
Fotky sú informatívne ale veľmi blízke finálnej vizualizácii

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra:

Zdenka Horváthová


tel.:
email:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

130.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.000,- € 135.000,- €
85.65 m²
Celková rozloha 62 m² 89 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85.65 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ZH-87 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.