PREDAJ ! 5 izbový rodinný dom v Trnave na Spiegelsaale

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Tomášikova
210 m²
790 m²
5
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
463.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5945x zobrazená v zozname / 606x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj rodinný dom/vilu vo vyhľadávanej lokalite Spiegelsaal v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 790 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 210 m2. Bezproblémové parkovanie pred domom alebo v jednej z dvoch garáží na pozemku. Dominantou domu je taktiež okrasná záhrada alebo napríklad priestranná terasa.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstup, hala, veľká obývacia izba s kachľami, 2 spálne, kuchyňa, izba pri kuchyni, kúpeľňa a WC, zadný vchod, na poschodí s nachádzajú 2 izby a komora a výstup na terasu.

Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou vrátane : vonkajšej fasády, plastových okien, elektrického vedenia. Dostupné inžinierske siete : mestský vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Dom bol postavený v roku 1923. Dostatok úložného priestoru nám poskytuje čiastočné podpivničenie.

Lokalita nehnuteľnosti : Lokalita Spiegesaal patrila v minulosti medzi najexkluzívnejšiu lokalitu v Trnave. Dnes je obľúbená hlavne vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave na ulici Tomášikova

Inzerovaný rodinný dom na ulici Tomášikova v Trnave v cene 463.500,- € je o 23.927 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trnave. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

463.500,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
790 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
210 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku790 m²
Úžitková plocha210 m²
Počet izieb5
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-804378 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.