Predaj, chata Moravany nad Váhom, lokalita Strieborn...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Moravany nad Váhom
40 m²
650 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Chata - Novostavba
53.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

23879x zobrazená v zozname / 1056x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj chatu v Moravanoch nad Váhon pri vodnej nádrži Striebornica. Chata na pozemku o rozlohe 650 m2, rozmery 15x43m. Chata o rozlohe 40m2, nachádza sa v kľudnej lokalite plnej zelene pri potoku. Chata je momentálne rozostavaná, ale v cene sú zahrnuté všetky materiály na dokončenie do stavu holodom a majiteľ Vám ju vie zabezpečiť dokončenie stavby. Dokončenie do stavu holodom je nacenené na 7.000,-EUR.

DISPOZÍCIA:


-vstupná chodba
-kuchyňa s jedálňou
-obývačka so spacím kútom
-kúpeľňa s WC a sprchou
-terasa

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Je to drevostavba so zateplením, sadrokartónové steny a stropy vo vnútri, plastové okná a dvere. Kúrenie je pripravené na elektrický kotol, v kuchyni príprava na radiátor a v obývačke a kúpelni podlahové kúrenie. Studňa je na pozemku, príprava na septik.
LOKALITA:
Najväčšou prednosťou tejto chatky pri potoku je jej poloha ponorená v lese v blízkosti jazera a obce s kompletnou občianskou vybavenosťou, v okolí je veľa cyklotrás, možnosť hubárčenia v priľahlých lesoch, rybolovu v neďalekom jazere. ID ponuky: PN-64833

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Moravanoch nad Váhom

Inzerovaný chatu v Moravanoch nad Váhom v cene 53.000,- € je o 72.000 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Moravanoch nad Váhom. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Moravanoch nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Moravanoch nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-64...

Pozícia realitnej ponuky

53.000,- €
Cena nehnuteľnosti 53.000,- € 150.000,- €
650 m²
Rozloha pozemku 192 m² 650 m²
40 m²
Celková rozloha 40 m² 84 m²
40 m²
Úžitková plocha 1 m² 84 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku650 m²
Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64833 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.