Predaj , Rekreačný dom, Drevostavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Piešťanská
32 m²
predaj - Chata
57.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15138x zobrazená v zozname / 1666x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj modulovú chatu, drevostavbu určenú pre 2 - 6 osôb, ktorú si po splnení konkrétnych podmienok viete postaviť na pozemku cez ohlasovaciu povinnosť. Chata vhodná na celoročné použitie sa skladá zo spálne, kúpeľne, kuchyne s jedálňou a obývačkou na jednom podlaží a ,, loftom,, na poschodí. SMART domček Vám ponúka dymové a záplavové čidlá, zámok cez mobil. Súčasťou je vykurovanie infra panelmi, podlahové kúrenie, striekaná penová izolácia, rekuperácia, izolačné sklá , bio osvetlenie, odvetrávaná drevená fasáda, francúzske okná, kompletné rozvody a veľa iného. Domček je kompletne dokončený vrátane kuchynskej linky a sanity ,prietokového ohrievača, zárubní a dverí. V prípade záujmu si môžete prísť pozrieť domček priamo do výroby. Cena je uvedená bez pozemku, prípravných prac na osadenie a dopravy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Piešťanoch na ulici Piešťanská

Inzerovaný chatu na ulici Piešťanská v Piešťanoch v cene 57.000,- € je o 5.709 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Piešťanoch. Rozloha je o 31 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Piešťanoch.

Pozícia realitnej ponuky

57.000,- €
Cena nehnuteľnosti 53.000,- € 150.000,- €
32 m²
Úžitková plocha 1 m² 84 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha32 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-768366-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.