*VIDEO* DVOJIZBOVÝ BYT 67 M2, BALKÓN, LOGGIA, BA - RUŽINOV, KAŠMÍRSKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Trnávka
Ulica.: Kašmírska 15
67 m²
3
2
2
pôvodný
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
183.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

80664x zobrazená v zozname / 4498x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

*LEN U NÁS*

videoobhliadka: youtube.com/watch?v=czUesMGBFdY

188949 - Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny, tehlový 2 izbový byt v atraktívnej lokalite Bratislava-Ružinov, katastrálne územie Trnávka, s úžitkovou plochou 67 m2 + balkón a loggia. Dispozícia: chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba, spálňa, veľká loggia, balkón a murovaná pivnica o rozmeroch 2,6m x 3,7m v suteréne bytového domu. Byt má murované jadro, plastové okná, v izbách sú zachovalé pôvodné drevené parkety, na chodbe je keramická dlažba a pôvodné vstavané skrine, kúpeľňa je priestranná, samostatné WC. Ideálny stav na rekonštrukciu bytu za neveľké náklady podľa vlastných predstáv. Byt je situovaný na 2. poschodí z 3 v zateplenom tehlovom bytovom dome s novou fasádou bez výťahu. V lokalite je vynikajúca občianska vybavenosť - materské školy, základné školy, ihriská, potraviny, reštaurácie, cukráreň, obchody, nákupné centrá Avion, Ikea, Hornbach, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, banky. Bezproblémové parkovanie pred domom.

Cena 183 000€ + dohoda



Ak vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku ešte dnes na telefónnom čísle

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Právne poradenstvo a vybavenie hypotekárneho úveru je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku. Viac ponúk nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka na ulici Kašmírska 15

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Kašmírska 15 v Bratislave - Trnávka v cene 183.000,- € je o 73.229 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka. Rozloha je o 12 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka.

Pozícia realitnej ponuky

183.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 395.000,- €
67 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²
67 m²
Úžitková plocha 32.47 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Balkónáno - 1
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-188949 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny