Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Nivy, Ply...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: BA - Ružinov
47 m²
neuvedené
2
nie
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
254.900,- € K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).
Ponúknite vlastnú cenu

3280x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj pekný 2 izbový byt - NOVOSTAVBU s nádherným výhľadom o výmere 47,20 m2 plus 6,38 m2 balkón. Nehnuteľnosť sa nachádza na 19/25 poschodí zatepleného bytového domu v projekte CityPark Ružinov - pozostáva z komplexu 3 veží, v jeho okolí je zelený park, detské ihrisko, lezecká stena, výbeh pre psov. Je to vyhľadávaná lokalita pre jej pokojnú polohu bývania, blízkosť centra mest...

Viac info na našom webe www.haloreality.sk.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG
Novostavbaáno