Predaj luxusného rodinného domu s úžasným pozemkom pri potôčiku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Podzávoz 2938
240 m²
1707 m²
2
4
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
380.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34201x zobrazená v zozname / 2052x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent vám ponúka na predaj rodinný dom s premyslenou architektúrou v lone prírody so zurčiacim potôčikom a krásnym rovinatým pozemkom na Kysuciach, potom práve Vás je ideálna naša exkluzívna nehnuteľnosť v prímestskej časti Čadca - Podzávoz.
Ponúkame Vám na predaj luxusný rodinný dom, ktorý bol postavený v roku 2009 na slnečnom, rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1871 m2. Už z diaľky Vás očarí jeho jeho netypická stavba , okrasné skalky a terasy a situovanie smerom k lesíku s dostatkom súkromia. Pozemok končiaci pri potôčiku pod korunami majestátnych stromov ponúka oddych po náročnom dni. Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom vedie cez vstupné zádverie, oproti sa nachádza komora na uskladnenie potravín, vľavo sa nachádza vstup do priestrannej kuchyne s ostrovčekom, veľkým jedálenským stolom, vstupom na jednu z terás. Obývačka je otvorená s kuchyňou a jedálnou, nachádza sa tu príjemné sedenie, obývací sektor a priestor pre zimnú záhradu s nádhernými rastlinami. Toaleta je vsadená pod otvoreným schodišťom do 2. nadzemného podlažia. Na 2 NP sa nachádza chodba so vstupom do 3 izieb a priestranného šatníka, tiež kúpeľňa s WC. Priestranné, premyslené umiestnenie izieb so vstupom na priestranný balkón umožňuje vychutnať si nie len rannú kávičku s pohľadom na krásnu záhradu a okolitú prírodu. Príjemné posedenie nájdete na juho-západne orientovanej terase s vírivkou, príjemnú atmosféru dotvárajú okrasné skalky. Priamo z terasy je vchod do priestrannej dielne, ktorá slúži nie len na odkladanie športových potrieb, tiež kotolne a vstup do domu. V prednej časti domu je parkovisko slúžiace aj pre viac áut.

Náš názor: rodinné bývanie pre náročnejších klientov s veľkorysým pozemkom v krásnom prostredí len cca 7 min autom od centra mesta. Výborná lokalita s dostatkom slnka, blízkosť rybníka Milošová, blízkosť hraníc s PL a ČR. Blízka príroda ponúka možnosti bicyklovania, prechádzok, hubárčenia, zber lesných plodov. Blízke lyžiarske strediská Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica, Sky Makov, lyžiarske stredisko Bílá, rybník Milošová a i.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte: Karol Vandlik 1. Reality Rent, tel:
Radi sa s Vami stretneme na osobnej obhliadke. Podrobnejšiu foto-dokumetáciu Vám radi poskytneme do mailu.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čadci na ulici Podzávoz 2938

Inzerovaný rodinný dom na ulici Podzávoz 2938 v Čadci v cene 380.000,- € je o 85.686 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Čadci. Rozloha je o 40 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čadci.

Pozícia realitnej ponuky

380.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
1707 m²
Rozloha pozemku 174 m² 2308 m²
164 m²
Zastavaná plocha 43 m² 523 m²
1871 m²
Celková rozloha 86.19 m² 3377 m²
240 m²
Úžitková plocha 53 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1707 m²
Zastavaná plocha164 m²
Celková rozloha1871 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VK-254 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.