Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 59 m2 Hanzlíková-Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hanzlíkovská
58.91 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
99.558,- € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 5737x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Podnikajte vo vlastnom!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 58,91 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru.

Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové.

Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové.

V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 09/23 a odovzdávanie priestoru

09-10/23.



Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,-EUR s DPH.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


*kolaudácia 09/23 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 09-10/23
*úžitková plocha: 58,91 m2
*možnosť dokúpenia parkovacieho státia
*vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie
*nízke energetické náklady, energetický certifikát: A
*výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1

CENA: 99 558,- EUR bez DPH (1 690,-EUR bez DPH/m2)


Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania.

LOKALITA A OKOLIE:


Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti.
Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Hanzlíkovská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Hanzlíkovská v Trenčíne v cene 99.558,- € je o 4.101 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Trenčíne. Rozloha je o 93 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905637.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Pozícia realitnej ponuky

99.558,- €
Cena nehnuteľnosti 89.000,- € 850.000,- €
58.91 m²
Celková rozloha 44 m² 2560 m²
58.91 m²
Úžitková plocha 44 m² 937 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58.91 m²
Úžitková plocha58.91 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-755 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.