TOP CENA veľkorysý obchodný priestor 188 m2+pozemok Veľkomoravská TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Veľkomoravská
188 m²
holopriestor
predaj - Obchodné priestory
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13226x zobrazená v zozname / 1750x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj nebytový priestor 188 m2 holopriestor vo výbornej lokalite Trenčína Zlatovce na Veľkomoravskej ulici, len kúsok od centra mesta (za mostami). Priestor je umiestnený na vyvýšenom prízemí bytového domu s vlastním preskleným vstupom, pričom časť priestoru (sklady a pomocné priestory celkom vo výmere 63 m2) sú situované na prízemí s možnosťou vlastného bočného zakrytého vstupu pre zásobovanie.

Priestor je ideálny pre gastro prevádzku, prevádzku ambulancie, kozmetické centrum, alebo akékoľvek sídlo spoločnosti s tzv. menším skladovým zázemím. V súčasnosti je v stave holopriestor, vo fotogalérii nájdete aj návrhy vizualizácie pre dokončenie.

Interaktívnu obhliadku nájdete na link:



https://panorama.homestyler.com/v2/index.html?sid=ehdakcBKPthRSrbor5pAg4


Dispozícia: vyvýšené prízemie má vstup zo schodiska, veľký otvorený priestor o rozmere 82 m2, za ním je vstup do menšieho priestoru tzv. salónik/zasadačka podľa využitia v rozmere 30,3 m2, pričom súčasťou otvoreného priestoru je predsieň, z ktorej sú k dispozícii toalety muži/ženy/výlevka a schody do prízemia, kde sú umiestnené priestory pre skladovanie a bočný vstup pre prípadné zásobovanie.

Vykurovanie priestoru je centrálne - spoločná kotolňa priamo v bytovom dome. K dispozícii je aj optika.

K nebytovému priestoru je možné si dokúpiť aj priamo vonkajšie parkovacie miesta podľa dohody.

Súčasťou ponuky je aj menší pozemok pri vstupe do priestoru a hneď vedľa priestoru, kde je možné si prípadne realizovať aj menšiu terasu.

Cena: najlepšia na trhu, 190.000,-EUR vrátane provízie RK

TREBA VIDIEŤ!



Lokalita a okolie:
V blízkosti priestoru sa nachádza súkromná zubná ambulancia, ďalšie ordinácie lekárov, notár, základná škola a len pár metrov je nákupné centrum Úspech Zlatovce.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Veľkomoravská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Veľkomoravská v Trenčíne v cene 190.000,- € je o 112.770 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Trenčíne. Rozloha je o 93 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Pozícia realitnej ponuky

190.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.558,- € 850.000,- €
188 m²
Celková rozloha 44 m² 2560 m²
188 m²
Úžitková plocha 44 m² 937 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha188 m²
Úžitková plocha188 m²
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-711389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny