PREDAJ - Novostavba - polovica dvojdomu - Nitra, Janíkovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Dlhá
107 m²
386 m²
2
4
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5735x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac


Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Janíkovce, ktorá je susednou obcou krajského mesta Nitra.
Dom je súčasťou moderného dvojdomu a predáva sa v štádiu HOLODOM.
Dom stojí na pozemku s výmerou 386 m2. Zastavaná plocha domu je 70 m2. Úžitková plocha domu je 107 m2 + terasa 18 m2.

Dom je dvoj-podlažný:


Na prízemí domu sa nachádza vstupná predsieň, technická miestnosť, samostatné WC a obývačka spojená s kuchyňou. Z obývačky je prístup na terasu za domom a do záhrady.
Na poschodí sú tri spálne a kúpeľňa s prípojkou pre vaňu, WC a dvoj-umývadlo. Jedna spálňa má balkón s pekným výhľadom na panorámu pohoria Tribeč, na hrad a vrch Zobor.

Dom je postavený z tehly hr. 30 cm a je zateplený polystyrénom hr. 20 cm. Stredový múr medzi oboma polovica domu je dvojitý - každá polovica dvoj-domu má vlastný múr hr. 25 cm a medzi nimi je izolačný polystyrén. Vnútorné priečky sú z Ytongu. Dom má rovnú strechu. Z hornej strany strechu izoluje fólia Fatrafol. Pod strechou je fúkaná strešná izolácia hr. 40 cm. Na poschodí sú stropy ukončené sadrokartónom. Strop na prízemí je odlievaný monolit s priznanou betónovou štruktúrou. Na poschodie vedú schody zo železnej konštrukcie s drevenými stupienkami. Na bočnej stene schodiska bude bodové osvetlenie s pohybovým senzorom. Na stenách je vápenno-cementová omietka s bielym náterom. Okná na dome sú plastové - trojkomorové. Okná majú prípravu pre vonkajšie elektrické žalúzie. Balkónové dvere sú posuvné, typu HS portál. Dom bude mať bielu fasádu s antracitovým lemom v hornej časti. Medzi oboma polovicami domu v prednej i zadnej časti bude deliaca stena. Pred domom bude plocha pre parkovanie so zámkovou dlažbou. Za domom bude terasa s rozmermi 8m x 6m. Popri domu bude viesť chodník. Vedľa domu bude záhradka. Dom bude z troch strán oplotený pletivom. V prednej časti domu bude oplotenie iba čiastočne. Na plochu pre parkovanie bude otvorený prístup. Zvyšnú časť bude tvoriť múrik a vstup do záhradky z parkovacej plochy bude uzavretý bránkou. Šírka záhradky medzi domom a hranicou pozemku je 5 m.

Dom má podlahové teplovodné kúrenie riadené plynovým kondenzačným kotlom. Dom má dva samostatné obvody kúrenia - pre prízemie a pre poschodie, ovládanie s centrálnym termostatom. Pre teplú vodu bude slúžiť bojler s objemom ca. 200 l. Na streche je predpríprava pre fotovoltiku. Chránička pre pripojenie vedie do technickej miestnosti. V technickej miestnosti je tiež prípojka pre práčku a sušičku. Dom má prípravu pre alarm a videovrátnika. V každej izbe budú dátové rozvody s pripojením na optiku.

Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, kanalizácia, optika Telekom.

Predajná cena holodomu je 245.000EUR.



V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:
,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku386 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha125 m²
Úžitková plocha107 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno